Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaaaaa

kobietki pomóżcie!!

Polecane posty

Gość kingaaaaa

Kochałam sie z facetem w 14 dniu cyklu bez zabezpieczenia przy cyklu 30-sto dniowym. dzis mam dwudziesty dzień cyklu i strasznie boli mnie jajnik:( prawy, przeciez to nie możliwe za bardzo by owulacja dopiero teraz nastąpiła prawda??

Gość mam taka kuzynke
głupia byłas? po co robiłas to bez zabezpieczenia? szans na ciaze jest, sam srodek dni płodnych. czekaj na okres a jak nie bedzie to kup test. po co sie nas pytasz? wróżki jestesmy czy co? a jak nie chcesz dziecka to pigłuka po. masz czas do 72h

Gość kingaaaaa
dla mnie dziecko nie byłoby problemem, bardzo bym sie cieszyła, tylko pytam czy możliwa jest owulacja 20-stego dnia przy 30 dnowym cyklu. więc nie przezywaj mnie od głupich. Dziecko sama usuwaj pigułkami .

Gość mam taka kuzynke
głąbico jakie usuwanie dziecka pigułkami, pigułka po to postinor, masz czas 72 h, nic nie usuwa, głupia jestes jak but :O

Gość kingaaaaa
wiesz co...nawet nie bede zwracac uwagi na wypowiedzi na takim niskim poziomie jakie prezentujesz Ty. Moze lubisz łykac ten Postinor , ja nie:)

po pierwsze to 6 dzień po, więc 72 godziny minęły już dawno temu, owu w 20 dniu też jest możliwa bo czasem się przesuwa, a skoro dziecko to nie problem to nie wiem o co chodzi. W 6 dni po niczego się nie dowiesz, więc czekaj cierpliwie

Gość Przyszła * mama
Czy zaszłaś w ciążę tego nikt nie wie, bo nie wiadomo kiedy miałaś owulację, poczekaj na termin miesiączki i zrób sobie test, to będziesz wiedziała. Jeśli dziecko to nie problem, to nie masz się czym przejmować, a więc cierpliwości tylko życzę.