Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelitta

chyba sie zabije

Polecane posty

Gość karmelitta

nie wyrabiam sie w pracy- bo mam bardzo duzo rzeczy na głowie szef wciąz dokłada nowe i wiecznie jest niezadowolony, zarabiam 1400zł brutto a obowiazków mam conajmniej na 3400zł nie wiem już co robić, nie mogę zostać bez srodków do zycia, chyba się zabije

Gość ta majka to nie dosc
swietny pomysl-zabijac sie przez prace..

Gość karmelitta
a co mam zrobic? Praca i szef snią mi się po nocach, podobno w nocy gadam cos przez sen (o pracy). W weekend jak się budzę to pierwsza mysl- zaspałam do pracy, a i tak jest źle, bo powinnam znać się na wszystkim. Wy tak nie macie? Może jestem jakas tepa?

Gość karmelitta
szef mi powiedział , że moje zęby gdy się uśmiecham kojarzą mu się z dobranocką, szare bure obydwa

a zmiana pracy nie wchodzi w gre? zabicie z powodu tak durnego to wiesz...lipny jest.rozumiem ze sie przejmujesz wrazliwa moze jestes ale...pogadaj z szefem,moze zmien prace.albo rob swoje i sie nie przejmuj szefem.

ja mialam podobnie w poprzedniej pracy. probowalam odejsc ale szef darl moje wypowiedzenia, wyrzucal do kosza albo ich nei przyjmowal. jednego pieknego dnia mnie strasznie wkurzyl, wydrukowalam wypowiedzenia, zapisalam w dzienniku korespondecji i polozylam mu na biurku i wyszlam i to byla najlepsza decyzja w moim zyciu. pracy szukalam 2 tygodnie i teraz zyje w innym swiecie:)

madz to jakiegos pojebanego szefa mialas.jednym slowem.

Gość karmelitta
mieszkam w dziurze, wyjechać nie mogę. Gdybym tak wygrała w totka grrrrrrrrrrrrrrr

a inna praca??

Gość znaczy się jak nic
zabijając się zrobisz wreszcie coś dobrego dla ojczyzny

m a d z - top że podarł mu nic nie dawało, już wtedy mogłaś być na okresie wypowiedzenia ;) autorko to poszukaj innej pracy :)

no mialam ale wtedy balam sie zmieny pracy, ciagle sobie wmawialam, ze jak bede sie spinac i duzo robic to poprawie ta firme, rozwine i pozniej bedzie lepiej nie tylko mi ale innym. w koncu doszlam do kierowniczego stanowiska, robilam wszystko, pracowalam min 10 godzin dziennie, czasem dluzej lacznie z weekendami, zabiealam prace do domu, w styczniue tego roku mialam 32 dni zaleglego urlopu (plus biezacy na rok 2010). oczywiscie za nadgodziny dostawalam sporaczynie jakies grosze. przez sen wydawlam mezowi polecenia i go opieprzalam, ze mi nie pomaga w pracy. on sie wkurzal, ze praca jest wazneijsza, ze nigdy mnie nie ma itd. ale wszystko sie skonczylo i nie zaluje tej decyzji. a co najgorsze to jak odeszlam to mnie strasznie oczernial szef, niektorzy 'koledzy' tez, ale zmienilo sie to po 2 misiacach - wtdy docenili, co robilam ale to juz za pozno

wczesniej nie skladalam na dziennik tylko osobiscie mu do reki z okresm wypowiedzenia. ten ostatni raz byl w trybie natychmiastowym:). niestety do ostatniego dnia chcialam byc w pozadku wobec szefa i firmy - az sama nie wierze w swoja naiwnosc:)

Gość karmelitta
robię to co mam robić, czasem muszę cos zjeść, wysikać się, ale ryjąc tak 8 godz. 5 dni w tyg. można sie tak nabuzować, że ja w sobotę o 6 rano jestem wyspana i nie wiem co robić czy wstać czy sprzatać czy iśc do pracy. Nawet siedząc i nic nie robiąc mam wyrzuty sumienia że czas tracę. Podejrzewam sama siebie o paranoje.