Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mts100

Po co bierzesz?

Polecane posty

Jeśli są tutaj osoby,które biorą jakieś dopalacze czy narkotyki to chciałbym wam zadać pytanie-dlaczego bierzecie? Przecież to świństwo tylko truje organizm...

Gość jedenbuch
ja nie nbiore narkotykow i dopalaczy bo sa szkodliwe za to lubie sobie zioło zajarac :D:D:D::D

Gość ta majka to nie dosc
podlaczam sie pod pytanie.

Gość Jedi25
ja biorę bo mi babcia dosypuje do pierogów. mówi że walczymy przez to z krwiożerczymi rządami PO.

Gość jedenbuch
jeszcze nikt nie umarł po zażywamiu konopii ale i tak jest nielegalna codziennie umieraja osoby od alkoholu i papierosow legalne;\

jedenbuch-a zioło nie jest szkodliwe? Dlaczego Wy tylko mówicie to co Wam pasuje a nie całą prawdę? Zapalisz bo dobrze się po tym poczujesz? Takie płytkie...

Gość odpowiem..........
ja nie biorę ale pytanie jakie masz zamiar zadać jest wg mnie pozbawione sensu skoro ktoś bierze to najczęściej jest uzależniony...ma problemu ...czuje się odsunięty itd...... takie samo pytanie można zadać pijącym alkohol ...palącym papierosy a nawet niezdrowo się odżywiającym bo przecież to wszytko też truje i wyniszcza organizm

Gość jedenbuch
zioło nie jest szkodliwe :D ma naet wlasciowsci lecznicze zawsze bylo uzywane w lecznictwie i przemysle i byla ztego duza ksa jak wholandi dziwic sie ze polska jest biedna jeszcze kurwa slupki gazu sprzedalismy bo nie mamy sprzetu kurwa jakie wytlumaczrenie pierdolona polska inni umiejsa sie ustwaic amy ;\

Jest zakazane bo to NARKOTYK(środek psychotropowy wpływający na pracę mózgu). Zakazane jest i być powinno bo potem takie małolaty brną w to od gimnazjum a efekty widać na ulicach.

Gość jedenbuch
ALKOHOL POWINIEN BYC ZAKLAZNY I PAIERODSY BO TO ZABIJA LUDZI NIE PIERDOL ZE KONOPIA JEST SZKODLIWA

Holandia to zupełnie inna sytuacja. Poza tym zakaz to dmuchanie na zimne bo jak akurat nie znam osoby,która pali zioło a nie spróbowała jakiś kapsułek czy amfetaminy. Od czegoś się zaczyna.

dopalaczy nigdy nie 'uzywalam', niektorych narkotykow kiedys probowalam, a dlaczego - chyba z ciekawosci, zeby sprawdzic jak to jest, jak sie po nich czuje i co w nich jest takiego, ze mozna sie tak uzaleznic. ale to byly tylko pojedyncze przypadki lata temu. zaspokoilam swoja ciekawosc :D

Gość zalegalizacja
Papierosy bardziej szkadza zdrowiu niz marysia. Oczywiscie po pewnym czasie jak sie uzaleznisz to ci zaszkodzi na mozg itp, ale jesli chodzi ploca, raki, i rozne takie choroby to nie ma sie czego obawiac. Zapalic sobie marysie od czasu do czasu na pewno nie zaszkodzi.

Marihuana uzależnia psychicznie-chcesz się lepiej poczuć więc sięgasz,raz,drugi,trzeci i tak dalej...staje się to nałogiem

Gość Jedenbuch
jedni lubia za palic a dudzy sie napic niech alkohol stanie sie nie legalny zobaczmy co powideziecie od 5 lat nieregularnie pale zioło nie mialam nigdy zadnych skutkow ubocznych i nie siegnelam po inne narkotyki i nie mam zamiaru!

Gość Jedenbuch
mts100 wyjebane mam na to wole palic niz truc sie tytoniem albo uszkadzac wodka watrobe jak to mowia mniejsze zlo:D

Gość a co ty wiesz o jaraniu
marihuany? Ty, ktory tak jej bronisz?

Gość zalegalizacja
Światowa Organizacja Zdrowia (WHO) twiwerdzi, e palenie Marichuany jest zdrowsze niż palenie tytoniu!! Próba wykonana na 1000 osobach palących mkarichuanę i 1000 osobach palących tytoń w tych samych ilościach i wyszło, że osoby które paliły pół roku ganje były w dużo lepszym stanie (psychicnym i fiycznym) niż osoby palące tytoń! Więc wniosek jest jeden THC i THCV musi być w kioskach:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

No właśnie i narkotyki są też dlatego zakazane żeby nie wszyscy mogli zaspokoić chorą ciekawość bo skutki zażycia np LSD mogą pozostać na całe życie(mówimy o WSZYSTKICH narkotykach)

tylko, ze jebane THC uzaleznia cie jak scierwo, nie pojmujesz? Ile palisz i jak czesto?

Gość jedenbuch
wystarczajaco duzo haszysz czysta marihuana nie szkodzi jak macie skuna lub jakis inny zly towar to ci sie moze cos popiurdolic w glowce:D

palisz z lufy?

ile to jest wystarczajaco duzo dla ciebie?Palisz codziennie?

Gość jedenbuch
czasem raz w miesiacu , innym razem 3 dni pod rzad zalezy:D ale nie pale papirosow i nie pije alkoholu:D

Narkotyk to narkotyk-o dopalaczach też się mówiło,że to nie jest szkodliwe,że to nie narkotyk... Chodzi o to by się to nie rozwijało. Jak jest ktoś pełnoletni to nie sie truje-ja nie bronię. Chodzi mi o to aby się ta patologia nie szerzyła. Siedzą pod blokiem cały dzień małolaci i palą loli sobie.

Gość jedenbuch
jaram jointy:D tylko:D

wiec jak smiesz mowic tak o marihuanie? Ja pale 14 lat, dzien w dzien, od rana.Wydaje na to kupe szmalu, wiec mi nie mow, ze marihuana jest ok.Jest gorsza niz inne narkotyki, zludna.

jarasz jointy? Wiec z tytoniem!!!!I mowisz, ze nie trujesz?

Gość jedenbuch
dopalcze to gowno moj kumpel wtym siedzi daja wszystko co sie da trutke dla szczurow farby kleje masakra wszystko co otumania nigdy tego gowna nie bralam;p

Heh poza tym wiele rzeczy uzależnia-mniej lub bardziej więc swoje informacje pozostaw dla siebie:D