Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zaklopotana

STUDIA POMOCY !!!

Polecane posty

Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej (Akademia Pedagogiczna) (Kraków) * Kierunek Edukacja Techniczno-Informatyczna dzienne inż 3-letnie wydział matematyczno-fizyczno-techniczny -co myslicie o tym kierunku ?? trudno tam jest ???? trzeba dobrze umiec matematyke i fizyke ???? i znac sie cos na komputerach ????

a jak myslicie, czy z takimi wynikami matury mozna myslec o jakis studiach (zaocznych oczywiscie ) ?? polski ustny 90% pisemny 63% angielski ustny 60% pisemny 37% matematyka pisemna 40% co myslicie prosze powiedzcie

Gość 5433089549568ke
moja koleznka wyleciala 2 razy;pmysle ze nie warto:P i miala wiele wiecej % z matmy:P daj spokoj

tak mowisz???? moja kolezanka tam poszla teraz i jak to zobaczylam to zdebialam. ona matmy prawie w ogole nie rozumie. chodzila na korki do matury i nie zdala. potem miala poprawke i jej sie udalo. a o fizyce juz nawet nie wspomne, dlatego mnie to bardzo dziwi jak ona sie tam dostala i czemu na taki kierunek i czy da sobie rade bo mysle ze sporo tam fizyki i matmy.....

przecież sama nazwa tego kierunku sugeruje że matematyka i fizyka to podstawa ....podejrzewam że przede wszystkim będą brani pod uwagę kandydaci zdający na maturze rozszerzenie z matematyki i fizyki oczywiście można zdawać na maturze te przedmioty na poziomie podstawowym ale procent w tym wypadku musiałby być na bardzo przyzwoitym poziomie ....wszytko zależy od kryteriów jakie przyjmie dana uczelnia ....Politechnika poznańska na wydział informatyki w tym roku bardzo wyśrubowała kryteria bez rozszerzenia z matematyki i z fizyki trudno się było dostać nawet nie wiem czy ktoś się dostał a jak już to podstawa była zdana przynajmniej na te 80-90 %

wlasnie tez tego nie rozumiem czy ona oszlala czy co... jeszcze sie z nia nie widzialam i nie pytalam ale musze z nia pogadac co ja do tego sklonilo bo naprawde nie moge uwierzyc ze ona jest na takim kierunku... ja lepiej rozumiem matme od niej, i zdalam ja za 1 razem bez poprawek jak ona, i nawet by mi przez mysl nie przeszlo zeby wybrac taki kierunek.. jeszcze nauczycielski ...

są dwie możliwości albo ten uniwersytet ma bardzo zaniżone kryteria i przyjmują wszystkich byle tylko mieli zdaną maturę ....a później i tak jakiś procent odpada bo sobie nie radzą ...w końcu to nie tajemnica że za każdym przyjętym studentem idzie kasa z ministerstwa dla uczelni albo ma jakieś znajomości

ona raczej nie ma znajomosci tam... ta uczelnia to jedna z najpopularniejszych w krakowie, uchodzaca za lepsze cos typu UJ (uniwers jagiellonski) itd... nie zdziwilo by mnie gdyby poszla do kosinusa czy zegos w tym typie.. a tu taka powazna szkola i ten kierunek.. rany.. a ja myslalam ze na zadne zaoczne sie moge nie dostac a ona tak smialo wystartowala...