Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia88013

pomocy prosze

Polecane posty

Gość kasia88013

jestem matkam ktora wychowuje 5 dzieci.jest mi cieszko wynajmuje mieszkanie które jak nie zapłace .prosze pomuscieo bede na ulicy nie mam z kont pozyczyc i nie wiem co mam zrobic .była bym w dziecna za pomoc tylko 2 miesiace puzniej juz mam pieniądze na zapłacenie

Gość ta majka to nie dosc
ale na internet masz??

Gość kasia88013
bardzo miło .dlamnie to jest upokozenie zeby prosic o pomoc .ale to samo zycje

Gość golciaa
ja tez nie mam kasy ico w dodatku palic mi sie chce a tez nie mam fajek:P

Gość zadziwiony-24
jestem , że w UE w dobie liberalizmu kiedy wokoło ludzię się bogacą Ty żebrzesz. żebractwo w UE jest zakazane pamiętaj o tym! a dzieci trzeba chyba Topbie odebrać.

Gość kasia88013
ty wiesz co piszesz widze ze nie znasz zycja ale to juz twoj problem

Gość maki polne
a ty znasz zycie?? narobilas sobie dzieci a teraz wymagasz zeby inny ci pomagali,bylo sie zabezpieczyc albo dupy wcale nie nadstawiac a nie teraz pierdolic farmazony na necie,na net to jakos masz...biedne dzieci jesli to nie prowo,wspolczuje matki idiotki.

Gość kasia88013
oj przykre ze tak piszesz ale masz do tego prawo .wiesz nie tylko pięniadze sam wazne ale dobre słowo jest wazniesze .to co napisałas to załosne ale szanuje szczerosc

Gość maki polne
w ogole skoro nikt z rodziny czy znajmomych ci nie moze pomoc to nie licz na pomoc obcych.tylko mi nie mow ze liczylas na pomoc dobrych ludzi,dobrzy to moze jeszcze sa ale naiwnych to juz nie ma.dlatego ja sie chcialo miec tyle dzieci to teraz rekawy zakasac i do roboty a nie na necie siedziec i z bledami na forum zebrac :O 🖐️

Gość maki polne
moze przykre ale prawdziwe-jak wiem ze mnie nie stac zeby tyle dzieciakow utrzymac to ich nie robie-poczytaj o planowaniu rodziny.5 dzieci w tych czasach?? obled!skoro juz sa to pracuj zamiast uzalac sie nad soba na forum.w gruncie rzeczy sama jestes sobie winna.