Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alik17latek

penis pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość alik17latek

musze sie poddac obrzezaniu z powodu stulejki. lekarz pkkazał mi i opisal kilka mozliwosci. calkowite usuniecie napletka, z wycieciem wedzidelka, bez wycinania ale tez i czesciowe usuniecie napletka tak ze czesc zoledzi w zwisie pozostaje zakryta. powiedzial ze roznica jest raczej natury estetycznej i zebym sie zdecydowal. nie mam pojecia co zrobic. pytam wiec dziewczyn jaki wyglad penisa bardziej by wam odpowiadal

Gość zzula
trudno powiedziec ale chyba wole calkiem odslonieta glówkę... ale to sprawa indywidualna

Gość nie usuwaj calosci
nie usuwaj calego napletka! jak bedzie tylko skrocony tak ze żołądź będzie wystawala to bedzie estetycznie a bedziesz mial ty i twoje partnerki mozliwosc masturbacji reką a bez napletka to bedziesz musial miec zawsze pod reka jakis lubrykat. a nie zawsze jest

Gość BARDZO DOBRA RADA
Powiedz lekarzowi, że zgadzasz się na zabieg, ale pod jednym warunkiem: Zabieg musi wykonywać kobieta. Ona będzie trzymała w rączce i masowała twojego kutaska. Najlepsze są w tym studentki medycyny.

Gość alik17latek
dzieki za odpowiedzi dziewczyn choc jeszcze trudno mi wyrobic sobie poglad. chyba wolalbym jednak cos zostawic ale prosze piszcie jeszcze

Gość wiatraczek morski
Czy masz dużego kutasa jak stoi ? Czy często go walisz ?

Gość Hans Dietrich
W przypadku utraty dokumentów trudno Ci będzie udowodnić czystość rasy.

Gość alik17latek
mam 15 cm. i czesto sie masturbuje dlatego ten argument jest dla mnie wazny ale jednak wyglad to wyglad wazna sprawa

Gość małgosiamałgosia
Alik zostaw troche napletka bedzie ładnie a łatwośc w masturbacji i pieszczeniu twego pena bedzie wazna. moj chłopak ma od urodzenia krotki napletek tak jakby byl obrzezany. na poczatku myslalam ze byl obciety. naprawde uwazam ze taki pen jest super

Gość Mosze Grunbergsien
Drogi Alik. Ty nie bądź taki niepewny. Usuń całe napletek. Będziesz miał wspaniałe kopulacje.

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE
15 cm to bardzo malutki ! Czy jesteś prawiczkiem ?

Gość alik17latek
PROŚBA DO małgosiamałgosia ZROBISZ MI LODA ?

Gość Mosze Grunbergsien
Pierdolisz dziewczyno aż boli. Zostaw max najwięcej. Lekarz wydaje się być mądrym facetem i wie o co chodzi. Zabieg nic nie boli, nie trwa długo. Nie nastaiwaj się na cierpienie po zabiegu bo nie jest źle. Wiadomo higiena. Ja pamiętam, że nawet po którymś dniu abstynencji zwaliłem takiego "niedokończonego" . Potem idziesz na zdjecie szwów. Jak go wział do łapy to zaczęło mnie to tak kurwa gilgotać, że lekarz dał mi nożyczki i sam je usunąłem przy nim :).

Gość Mariolka od Olka
duuży chooj jest :) 15 cm wystarczy i nie pierd.olcie chłopakowi, że ma obciąć całego napleta, bo co ręka to ręka - zawsze gotowa a tak bez napletka jak bez ręki i co jeszcze opaskę z gwiazdą na rękę mu polecicie

Gość 2k5s6g
Najlepiej obetnij sobie kutasa.

Gość Hans Dietrich
Ah so..! Mariolka od Olka. Dobrze mówisz. Jesteś śliczna aryjska kobieta. Olek też gut!. Czysta rasa i do tego ma niski numer. Dla Alik będzie problem w Arberisamt jak fujara obciąć zu gross. Haloo... Meine Kameraten!