Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chroniona

POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość Chroniona

Witajcie . Mam niby przyjaciółkę z którą znam się może z 12 lat w jednym bloku mieszkaliśmy jedna klatka ... Pozniej szkoła średnia różne rzeczy się zdarzały kłótnie,sprzeczki ale zawsze razem i zawsze dochodziliśmy do porozumienia.Po szkole średniej wszystko tak jakby się skończyło. Ona miała chłopaka z którym była 6 lat i po 5 latach zaręczyny gdzie w niebawym czasie rozpadł się jej związek... Ja znalazłam sobie też faceta z którym byłam troszkę mniej po zaledwie 2 lata i po roku zareczyny a potem ślub Tylko że zaraz po szkole średniej wyjechałam z chłopakiem za granice tu znakomicie sobie ułożyłam życie .. Podobało mi się ponieważ mogłam sobie na tyle rzeczy pozwolić co nigdy w Pl nie było mnie stać na nie cieszyłam się tym wszytkim opowiadała jej nie raz na gg jak rozmawialiśmy .... ale mam wrażenie że ona ma mnie głęboko w dupie poznała w tym roku nowego faceta, zaliczyła wpadkę a ze mną jakby nie chciaął mieć kontaktu. zaprosiłam ja na moje wesele przyszła,ale na poprawiny już nie nawet mi znaku nie dałą że nie przyjdzie nic kompletnie a jak ja znów po raz kolejny 1 się do niej odezwałam to powiedziała że zle sie czuła pomyślałam ok ale sms chyba mogła napisać Mam wrazenie że była zla ze jej nie sciaglam do siebie za granice nie chciałam ponieważ wiem jaki ona ma charakter ,obraza,wyzwanie kogoś od najgorszych fochy... Ostatnio spytała czy na moim weselu będzie Monika nasza wspona kolezanka ja powiedzialam ze tak a ona mi odp że jej wyj....bie ja się pytam co się stało a ona ze wypytuje Monika o nią gdzieś w pracy co prawda Monika nie utrzymuje zbytnich kontaktów z moją przyajciółką myślałam że mi obore zrobi na weselu ale obyło się bez tego Przykro mi jest że stale ja 1 musze do niej pisac dzwonic kontaktowac sie lizac d**e zeby utrzymać przyjaz CO MAM ROBIĆ?? zawsze jak pisze sms czy wejdzie na gg to zawsze jest jakies ale...ze to to ze to tamto.

Gość Chroniona
niech ktoś coś doradzi?