Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca sie :)

Dzis patrze w lusterko

Polecane posty

i sie zastanawiam czemu mam takie kompleksy. Nie jestem jakas sexy laska ani nic z tych zeczy ale jak patrze w lusterko to jakos sie sobie w miare podobam, wygladam na swój wiek, i wcale nie jest tak zle. A na zdieciach zawsze wychodzilam okropnie. Wpadlam wiec na pomysl ze se popstrykam fotki, ogólnie nigdy wczesniej nie robilam sobie fotek sama, bo po cholere :D Patrze wiec w lusterko, i dalam tak aparat bym widziala wyswietlacz lcd w lusterku, i ze ma wyjsc to samo na zdieciu co w lusterku niby, ale patrze na ten wyswietlacz i wygladam calkiem inaczej, jakjakas glówniara, a jak juz pstrykne ta fote to matko boska. Wole nie patrzec. :o Zastnawiam sie jak widza mnie ludzie. Mam nadzieje ze tak samo jak ja siebie w lusterku, lub lepiej, bo jezeli tak jak ja siebie na zdieciach to wspólczuje swojemu chlopakowi :D

Gość ło maj gat:O
mam tak samo:O sama sobie w lusterku się podobam.. robię zdjęcie i normalnie ryczeć mi się chce:O

Hehe to nic nie da :D Bo i tak niewiem jak mnie widzisz :D Zreszta kiedys nie dawno mój kolega dal linka do mojego konta na nk i kolezanki i se porównywal, i ktos mi linka to tematu wyslal, dlatego wlasnie znam to forum :D wtedy mi powiedzieli ze wygladam jak alkocholiczka :o wiec juz sama niewiem :o