Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roland

Realnie zainteresowani Gangbang

Polecane posty

Gość zawstydzona....
allasandro niby tak ale idealnie pasowało by to do niego jak ulał :) hehehhe a ten mój rolandzik to temat rzeka :) ciekawy swoja droga przypadek :)

Gość Dadinaaaa
mnie to kreci. lubie tego typu filmiki ;-) dodatkowo przezylam ostre pieszczoty z 2 facetami. bossssko..!

Zawstydzona nic tak mi wpadł nagle do głowy a że faktycznie nietypowy i raczej nie często się słyszy to sobie zaklepałem, Ale wracjaąc do wątku głownego, nie bawiłaś się ale może masz ochotę, a Warszawka pasuje wyśmienicie ;-)

no proszę jednak są zainteresowani witamy kolejną panią cieszę się bardzo zapraszam, zapraszam. Pieszczoty a było cos więcej niż same pieszczoty? Może masz ochotę powtórzyć zabwaę Dadinaaaa ?

Gość zawstydzona....
hmm... a w jakiej cześci wawki miałby te wygibasy miec miejsce? wygodna jestem i nie chce mi sie w razie czego jechac przez pól miasta :)

Jeżeli będziesz realnie zainteresowana z przyjemnością po Ciebie pojadę :-)

Gość Dadinaaaa
tak, mialabym ochote wlasnie na 2... wokol tego zawsze kręcą sie moje fantazje.. z tymi 2 byly naprawde /!/ ostre pieszczoty, ale w ktoryms momencie sie wycofalam, zostawiajac niepocieszonych i :-p niezaspokojonych chlopakow.. w ogole zdarzalo mi sie wiecej propozycji tego typu..

Gość zawstydzona....
a co powiesz na białołeke? własciwie na sam koniec białołeki? na granicy z jabłonną? tez tam bys podjechał?

Gość wielceeee
zawstydzona, a pcha sie na fiuta jak ostatnia k... :-0 :-D 🖐️

Gość Dadinaaaa
sama nie wiem co, dlaczego sie wycofalam. dzis pewnie poszlabym na calosc :-p

zawstydzona przecież to nie koniec świata, jaki kłopot ja osobiście nie widzę żadnych przeszkód. U mnie mówisz i masz. Tak jak już wczśniej pisałem mam 33 lata więc nie jestem jakimś małolatem, temat też założyłem nie dkla zgrywu więc ??

Gość zawstydzona....
wielceeee obie dziurki mnie swedzą jak diabli. Chce mi sie futa!!!

Dadinaaaa poszła byś na całoś będąc w tamtej sytuacji czy ogólnie chcesz doprowadzić do takiej sytuacji i pójść na całość, a z obcymi facetami też byś się odwarzyła?

Gość zawstydzona....
hmm tylko że ja mieszkam na lekkim zadupiu... nie bał bys się? jedziesz sobie modlińską w strone jabłonnej. Mijasz znak koniec wawki i skrecasz w pierwsza droge w prawo. Wjeżdżasz w lasek. No nie wiem czy kojazysz okolice? pytam bo to lasek i mozesz się wystraszyć... nawet drogi asfaltowej nie ma

Zawstydzona, nie przjmuj się najleprzy sposób na takich to poprostu ich ignorować nie mając porzywki na topicu szybko zdechną z głodu. A twoje fantazje i potrzeby to twoja sprawa, nikomu nic do tego, jak to napisali kiedyś w mądrej księdzie kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem

Gość Dadinaaaa
tak, mowie, ze pewnie teraz zdecydowalabym sie isc na calosc. sytuacja i okolicznosci musialyby temu sprzyjac...

Gość zawstydzona....
na koncu tej drozki,w lasku, stoi chatka z piernika i mieszkam tam ja, czyli wiedzma sroga, troche stara krzywa i zgarbiona. ale fiuta wezme jeszcze a jakze :-)

Gość zawstydzona....
rolandzik :) dzieki a ty masz jakiegos kolege do trójkonta czy szukasz? wiesz pytanie czy z tym drugim potrafilibyscie sie zgrac razem. I czy nie krepuje cie ciało drugiego mezczyzny?

Dadianaaaa sytuacja?, okoliczności ? Może konkretniej jesteś w stanie określić? Jeżeli masz na myśli jakieś konkretne regułu ustalenia co wolno czego nie to wszystko jest kwestią dogadania. Jak juz wcześniej pisałem miałem okaję ucszestniczyć w takiej zabawie więc wiem że są to bardzo ważne kwestie, przzecież chodzi o przyjemność a nie o to by do czegoś się zmuszać prawda?

Gość zawstydzona....
hmm.. ciekawe.. nie widziałes nigdy mnie nigdy a juz nalegasz jakbys był zdecydowany na 120%... a co jesli jestem brzydka, gruba i mam pryszcze na dupie?

Gość Dadinaaaa
no wlasnie mowiac o sytuacji i okolicznosciach mam na mysli komfort psychiczny i fizyczny...

Zawstydzona, ja siebie akceptuję więc nie mam z ty kłopotu, raczej nie jest typem człowieka który się krępuje, skoro miałem już okazję znaczy się dałem sobie z tym radę, co do kolegi jest ktoś z kim już robiliśmy takie żeczy ale w ostateczności mogę robić za dwóch :-D, zawstydzona a nie myślałaś o większym gronie niż 2M+1K? Oczywiście nie to żeby to był warunek ale ....

roland i zawstydzona dzieciaki - walicie takie błędy ortograficzne, że aż żal dupę ściska zamiast szykować się na bzykanko sięgnijcie po książki z gimnazjum "odwarzyła", "porzywki", "trójkonta" :) a trójkonto to chyba konto w banku na 3 osoby... chyba

Gość zawstydzona....
oki :0 bylabym skłonna pójśc na to tylko że wczesniej wymiana fotek :) spotkanie na neutralnym gruncie i wymiana zaświadczeń zdrowotnych (nie lubie gumki a dziekuje za cokolwiek na pamietke, tym bardziej że w życiu nawet zwyklej opryszczki nie miałam) oraz danych osobowych, ustalenie co i jak 9reguły, zasady, co kto lubi, a co nie), na 3 cim spotkaniu brykanko. Tyczy sie tez drugiego pana :0

Gość Dadinaaaa
hehe.. tez widzialam te ortografyroland i zawstydzona dzieciaki - walicie takie błędy ortograficzne, że aż żal d**ę ściska zamiast szykować się na bzykanko sięgnijcie po książki z gimnazjum "odwarzyła", "porzywki", "trójkonta" a trójkonto to chyba konto w banku na 3 osoby... chyba :-D

Zawstydzona, jestem zdecydowany na Gangbang pozostałe kwestie są do omówienia, sama przecież zdajesz sobie sprawę że to tutaj to tylko ewentualna przygrywka do właściwej zabawy, kwestia akceptacji to kolejny etap, będę powtarzał to jak mantrę, przeciż chodzi o przyjemność a nie o to by się zmusać. Sam też nie uwarzam się za hiper przystojnego pleyboya, jaetem normalnym facetem ale z drugiej strony myślę że nic mi nie brakuje, więc wszystko jest moliwe trzeba tylko chcieć

Gość zawstydzona....
Shaking SquirreI moje błedy ortograficzne nie przeszkadzają w pukaniu się :) aczkolwiek w trakcie moge recytowac regóły ort np: UJE SIĘ NIE KRESKUJE!!!! taki fetysz :)