Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roland

Realnie zainteresowani Gangbang

Polecane posty

Gość ttttttttttt
słowo z błędem ortograficznym można zrozumieć, a literówkę już niekoniecznie. więc zanim dodasz post, sprawdź dwa razy, czy dobrze go napisałaś/eś.

Gość zawstydzona....
moim wyrazem patryjotyzmu jest fakt działania w młodzieżówce i brak wstydu mówienia po polsku za granica w miejscach publicznych.

Gość nie chce mi się
Słowo z błędem ortogroficznym można zrozumieć? karza-każe - nie wiadomo o co chodzi róże-rurze - nie wiadomo o co chodzi może-morze - nie wiadomo o co chodzi jeż-jesz - nie wiadomo o co chodzi Co niby mogło znaczyć wyrażenie "narażyli życie"? Zwłaszcza w takim kontekście jak w moim poście?

Gość zawstydzona....
moim wyrazem patryjotyzmu jest fakt działania w młodzieżówce i brak wstydu mówienia po polsku za granica w miejscach publicznych.

Gość zawstydzona....
och dziekuje za ten wyklad :0 jestem niezmiernie wdzieczna :) a co ci do tego w jakiej jestem partii?

Gość nie chce mi się
Dobrze, że błędów ortograficznych nie słychać, bo to by dopiero był wstyd :o I nie kompromituj się wciąż pisząc "patryjotyzm", nawet po tym jak Ci kolega/koleżanka zwrócił/a uwagę :o

Gość zawstydzona....
pch to to teraz sie zawstydziłam na maxa.... :D no dobrze ze nie słyszysz wypowiedzi niektórych znanych i cenionych polskich Patryjotów poza kamerami ;) hehehhee

Gość ttttttttttt
podałaś/eś akurat przykłady homonimów, więc nie podniecaj się tak. każdy zrozumie o co chodzi, gdy napisze się "jóż", "włurz", "hój". a tych popieprzonych literówek, które robi co druga "inteligentna" i maksymalnie zortografizowana osoba znieść nie można.

Gość nie chce mi się
To nie były homonimy: http://sjp.pwn.pl/szukaj/homonim Błędy zdarzają się każdemu. Rzecz w tym, żeby nie popełniać ich notorycznie. Ważna jest też reakcja danej osoby, kiedy zwróci się jej uwagę na popełniony błąd.

Gość zawstydzona....
oki ja juz patryjoci moi kochani spadam. :) buziaki roland pomyśle i jak cos to sie odezwe. Caluski pa

Gość ecru100
witam. Jestem zainteresowany wasza propozycja :) a moze jakas laska inwidualnie 1v1 ??? lub dwie pani v jeden pan ??? czekam na propozycje :) przyjemności za freee :)

Gość gebels2010@tlen.pl
Mogę zryć ci kakaowe oko.

A wracająć do wątku głównego, nadal zapraszamy zainteresowanych, ciekawe czy się znajdą?

Ogier, odpuściłeś wczoraj i straciłeś wątek, jak narazie to są tylko podchody i fantazjowanie a czy ktoś się zdecyduje i czy cokolwiek z tego wyjdzie? Zobaczy się. Jedno miłe dizewcze trochę wczoraj z nami pisało ale co dalej...

Był przez moment i taki atek w tym temacie więc kto wie jak to się rozwinie,

I gdzie są Panie z tego forum? Nie chce mi się wierzyć że nie znajdzie się żadna która ma ochotę na taką jazdę bez trzymanki:-)