Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka123455578

jestem ładna ,ale mam beznadziejny charakter

Polecane posty

Gość julka123455578

Jestem ładna. ogladają się za mną, zdarzają się nawet komplementy od obcych ludzi , czy podrywanie na ulicy.. Ale co z tego jak mam bardzo trudny charakter? tzn mam faceta i miałam przed nim kilku stałych facetów ,ale mam mało znajomych , nie potrafię się często dogadać z ludźmi . jak mnie ktoś podrywa na ulicy to zaraz sie tremuje ,albo go spławiam jakoś. Nie jestem głupia, ani pusta,ani zarozumiała ,ale zamknięta w sobie , czasem zbyt się tremuje jestem zbyt powazna.. Dlatego czesto umawiają się ze mna tylko dla seksu ,albo są ze mną tylko dlatego.. Poza jakimiś tam wyjatkami może jednym czy 2 bo tamci widzieli też mój charakter. Bo ja potrafię być dowcipna , wyluzowana. Ale nie od razu. Na poczatku jestem bardzo zdystansowana. NIe chce taka być bo psuje mi zycie..

Gość julka123455578
Ten charakter wynika z dzieciństwa chyba i z tego ,że ogołem dużo przeszzłam.. teraz jakoś nie ufam ludziom , jestem zdystansowana zwykle do nich dlatego moje znajomości np na uczelni są zwykle powierzchowne w stylu ,,co słychać" itd.. Mam ze 3 dobre koleżanki z którymi się czasem spotykam i tyle

Gość julka123455578
a chciałabym być pewna siebie ,wesoła.. ale jak mam to zrobić? grać nie chce

Gość 5kgjointów
toc masz dobry charakter wiec o co ci chodzi?

Gość 5kgjointów
a co bys chciała d po dyskoteka wystawiać-puknij się

Gość julka123455578
No właśnie nie pasuje mi ten mój charakter bo przez niego czasem uchodzę za zarozumiała , albo wycofaną.. Myślę ,że ludzie by mnie dużo lepiej odbierali gdyby była bardziej otwarta

Gość julka123455578
od razu dupę wsytawiam może nie , ale chciałabym być pewna siebie.. Dzisiaj nawet chłopak do mnie podszedl na ulicy i się spytał czy może się ze mną przespacerować to ja się stremowałam i powiedziałam ,że długo nie pospacerujemy bo idę do sklepu. i weszłam do pierwszego po drodzę :O a chlopak był fajny. ja jestem jakaś nie normalna

Gość julka123455578
Bo nie rozumnie mnie źle ,że mam faceta bo mam ,ale on jest dla mnie chamski i nie wiem czy to ma sens..więc może jakbym poznała kogoś innego.. ale jak mam poznać jak nawet nie dam się nikomu poderwać bo się tremuje od razu ,strzelam buraka i uciekam?

Gość hbjlv
to jestemy podobne a mi sie zyje super