Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta bez zabezpieczenia

ile dni musi minac zeby zrobic test ciazowy?

Polecane posty

wczoraj kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia...po ilu dniach moge zrobic test po odbyciu stosunku z facetem zeby wynik testu ciazowego byl wiarygodny? co? ile dni musi minac zeby zrobic test?

Gość www.google.pl i miała
byś odpowiedź szybciej niż trwało wpisywanie tego postu :O 🖐️ aż dziwne że dziecko potrafiłaś sobie zrobić

Gość corobic...
naj;lepiej w dniu oczekiwanej miesiaczki a tak to chyba po tygodniu.

miesiaczke mam regularnie i przez 7dni no ale w tym miesiacu mialam tylko 3dni ... jesli mi sie okres spoznial robilam test ciazowy,zawsze byl negatywny, przez pol roku sie niezabezpieczalismy nie zaszlam w ciaze,...teraz od roku zabezpeiczalismy sie z narzeczonym ,no i nagle mam okres 3dni.... hmmm czyzbym byla w ciazy... nie wiem jak mam to rozumiec

aha tyle ze ja niechec tyle czekac do nastepnego miesiaca...czy teraz bedzie wiarygodny test?

podobno sa tu starsze doswiadczone ktore daja rady niech znajdzie sie ktos kto doradzi.....

Gość corobic...
watpie czy bedzie wiarygodny w przeciagu 4, 5 dni bo to za wczesnie.najszybciej po 7 dniach.taka opinie wlasnie slyszałam od doswiadczonych

Jak okres miewasz regularnie to policz sobie kiedy masz dni płodne (jajeczkowanie 14 dni przed okresem, a plemniki żyją do 5 dni) i masz odpowiedź. Test najłatwiej w trakcie spodziewanej miesiączki (jeśli jej nie ma) ALe skoro się obawiasz, że już jesteś w ciąży bo miałas zbyt krótki okres to rób test nawet jutro rano.

aha na innych forach czytalam ze po 18dniach po stosunku zrobic test zeby byl wiarygodny..spoko..tyle ze ja mam siedziec i czekac et 18dni;/