Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarusia34

homoseksualizm! pytanie.

Polecane posty

Gość sarusia34

Co myślicie o osobach homoseksualnych szczególnie gejach? lubicie ich czy trzymacie sie od nich o dystans? i pytanie które kieruje do mężczyzn hetero czy moglibyście zmienić orientacje na homo? czy bardziej pociągają was kobiety czy mężczyzni i dlaczego? p.s jestem tolerancyjną osobą, więc prosze nie zarzucać mi nietoleracji, chciałabym znać wasze opinie :)

Gość sarusia34
sama obecnie zamieszkuje z czarnoskórym sublokatorem posiadającym potężną pałkę

Gość sarusia34
jem qpe :) I jestem dziwna, bo myślę, że mozna zmieniać orientację na życzenie :)

ja ogólnie nie mam nic przeciwko gejom, mój kolega jest gejem nie wiedziałam o tym od samego początku, polubiłam go za to jaką jest osobą, dowiedzialam sie pozniej ale jakos nie wyobrazam sobie ze moglabym go lubic mniej czy znienawidzic...jest jaki jest a to czy kocha faceta czy kobiete to juz nie moja sprawa...

Gość kokoszdrzewaspadl
nie lubie, nie toleruje gejow, bi, czarnoskorych, arabow, zydow, i turkow. tak wiem jestem rasistka.

Jedni fajni, inni mniej fajni.. coz, jak z kazdym innym czlowiekiem ;)

Gość nie moge ich trzymac na
na dystans albo i nie, bo nie interesuje mnie orientacja seksualna znajomych, czy tym bardziej przypadkowych osob. Mialam 1 kolezanke lesbijke. 1 zadeklarowana, wyjawila mi to w powaznej rozmowie. Znaczy dla niej ta rozmowa byla powazna/trudna. Mi wszystko jedno kto z kim spi. Nie zalecala sie do mnie wiec bylo mi to zupelnie obojetne :D Jestem hetero i nie mam najmniejszych zapedow homo. Wiec na pewno nie bylabym w stanie zmienic orientacji... Do gejow i lesbijek nie mialam w ogole nic, do czasu jak nie zaczeli paradowac ulicami, demonstrowac swoje orientacje seksualne, przez co tak wplyneli na opinie publiczna, ze teraz niechec do nich jest niepoprawna politycznie, a do szkol zamierzaja wprowadzac podreczniki uczace o homoseksualizmie. Nie mam nic przeciwko temu, zeby sie pobierali, zeby mieli uregulowane prawo spadkowe itp... Ale nie podoba mi sie pomysl adopcji przez pary homoseksualne dzieci no i te wszechobecne manifestacje :O

Gość nie moge ich trzymac na
zeby nie bylo, ze taka tolerancyjna jestem - to zydow tez nie lubie, jak jedna osoba wyzej ;)