Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfwrr

co to jest to całe wifi w samsungu monte?

Polecane posty

Gość fgfwrr

i co sie z tym robi?;;/serio nie wiem

sluzy do bezprzewodowego laczenia sie z internetem, najczesciej za darmo, korzystajac z publicznych hot-spotow lub z sieci, do ktorej ktos zyczliwy poda nam haslo

Gość nie wiesz co to wi fi??
pewnie proowokacja i sie zblaznie tlumaczac... ze wi fi to bezprzewodowy internet w telefonie. Jak gdzies zalapiesz hot spota to sobie mozesz skorzystac. Ewentualnie jak ktos bedzie mial niezabezpieczony internet haslem. No albo w domu, jak masz tez bezprzewodowy to mozez miec dzieki temu i w komorce ;)

Gość fgfwrr
a powiedz mi jeszcze jak to jestz tym gpsem? czy moge w ten sposob tez uzywac gpsu?

Gość fgfwrr
naprawde nie wiedziałam;/ nie interesuje sie takimi rzeczami ale zauwazyłam ze cos takiego jest w telefonie ktory dzisiaj kupiłam

gps sluzy do lokalizacji odbiorcy za pomoca sygnalu odbieranego z kilku satelitow, z wi-fi to niewiele ma wspolnego, chyba ze uzyjesz google maps + gps jako nawigacji, wtedy internet (wi-fi) bedzie potrzebny do jej dzialania

no gps to jest nawigacja. Pewnie masz tez (a jak nie to wgraj sobie_ jakis program (mape) i bedziesz miala nawigacje w telefonie. Fajna sprawa ;) Tylko, ze bateria szybko pada od tego ;)

Gość fgfwrr
weszłam w tego gpsa i była umowa ktora zaakceptowałam i teraz wszystko ładnie mi pokazuje pytanie brzmi-ile kasy za to płace??mam pakiet internetowy w plusie uruchomiony i pobiera z tego?

Gość fgfwrr
pisze ze to jest google maps

Gość fgfwrr
czyli tylko pobiera mi z pakietów ok dzieki

na umowach sie nie znam... Jak program masz darmowy - jakis tam powinien byc wgrany w telefonie to juz za korzystanie nie placisz nic ;)

Gość fgfwrr
no własnie google maps był w fonie juz

ale przy nawigacji niekoniecznie musi dane z netu pobierac. A samo laczenie sie z satelitami nie kosztuje... Mi nie pobiera z pakietu.

w google maps to nie wiem ja mam nokie map. za darmo. I za uzywanie nie place nic.