Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta kafe

żadna kasa Króla Dopalaczy

Polecane posty

Gość kobieta kafe

nie zmieni faktu, że chłopak jest obrzydliwy, paskudny i wstrętny :O no nie mogę sie znieść tę jego ohydnej mordy :O

Gość obciąć
prawdziwa kasa jest w prawdziwym narkobiznesie a nie zabawie w dopalacze. tamci w miesiąc wyciągają tyle co tusk w pół roku i oczywiście rząd nic z tym nie zrobi bo kurwa po co, łatwiej niszczyć legalne interesy przy oklaskach głupich polaczków:o 🖐️

Gość kobieta kafe
nie interesuje mnie skad maja kase Tuski czy ten gowniarz :O faktem jest, ze z taka morda nie dotknełabym go nawet kijem choc moze do kolekcji Porshe kupic sobie jeszcze Lamborghini i Astona Martina :O i nie obchodzi mnie co probuja tutaj, na tym forum, udowodnic faceci, ze kobiety to takie materialistki, ze patrza na faceta przez jego portfel bo temu Dopalaczowi jego kasa nie pomoze (chyba tylko w kupnie prawdziwych blachar :O )

Gość obciąć
legalne też są, w zasadzie prawie wszystko co jest w dopalaczach można kupić w aptece. farmabiznes ma się chyba nejlepiej ze wszystkich w europie. olbrzymie dotacje, kupno leków za państwowe itd. jak jest pandemia to szybciutko zmieniamy prawo...