Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kari1823

jestem brzydka :(

Polecane posty

Gość kari1823

Mam 18 lat Nigdy nie miałam faceta, nigdy się nie całowałam. Czuje ze cale zycie przebiega mi przed oczami. Chodze na imprezy, ale żaden facet nie zwraca na mnie uwagi. Dodam, że zmieniłam już kolor włosów, makijaż, styl ubioru no i walczę z kilogramami.. Otyłość jest spowodowana tarczycą oraz chorobą genetyczną. A nie tak jak inni myślą - złym odżywianiem bo cały czas jestem na diecie. do tego ćwiczę conajmniej 5 razy w tygodniu. ale i tak jestem fataLNA wiem, ze pewnie zostane zaraz tutaj zjechana, ale czuje sie okropnie z tą samotnoscia. tak bardzo chciałabym miec kogos kto by mnie pokochał . pokazuje swoje zdjecia bo chce sie przelamac i mam cicha nadzieje ze ktos powie ze nie jest tak zle.. http://img193.imageshack.us/img193/7389/66677 476.jpg http://img42.imageshack.us/img42/7595/21ars.j pg

niestety, w tych czasach liczy sie wyglad. Mam podobnie jak ty, z tym ze nie szukam faceta :D Nie czuje sie samotna, bo mam przyjaciol - o nich tez pomysl ;) Wcale nie jestem tutaj nowa...

Gość czarodziejska cegła
mi się foto nie otwiera

Gość trzymaj sie dziewczynko
nie otwiera sie link..a swoja droga ja tez uwazam sie za brzydka a mam ogromne powodzenie

Gość hbjlv
jestes bardzo gruba i groznie wygladasz,ale masz ladne wlosy

Gość a dlaczego zaraz
zlikwidować przerwy między cyframi w pierwszym linku i między jpg w drugim. Masz zły kolor wlosów wciaż. I fryzure też. Masz taką cere jak ja, nie bardzo, ale nie pasuje nam takie wszystko "pszenno-buraczane". Po pierwsze, ciemniejsze włosy, moze w czekoladę, po drugie, krótsze, okalajace twarz. No i faktycznie walcz z nadwaga, ale to robisz przecież, to powodzenia życzę :) P.S. obejrzyj na onecie Susan Boyle, jej przemianę pod okiem stylistów. To jest dokladnie to, o co u ciebie też chodzi.

Gość lkdd
Ojej... Jest źle... Przykro mi.

Gość jak te linki
otworzyc?????????????????tez chce zobaczyc..

Gość a dlaczego zaraz
napisali ci wyzej :o

Gość kari1823
wystarczy skopiowac link i zlaczyc w calosc, ludzie :O eh zafarbuje wlosy to lysa zostane bo mam rzadkie. nie mam szans u zadneggo faceta :O

Gość tru$kawencjaa
ja planuje wziac sie w garsc bo narzekaniem nic sie nie zmieni przede wszystkim podciac wloski i zrobic ciemniejszy kolor np jakis kasztanowy co do cery nie ejst tak zle wcale widzialam gorsze przypadki popytaj w aptekach jakas masc pozniej mozesz zaczac stosowac jakis ciekawy podklad pod kolor twojej skory co do odchudzania hm skoro juz sie odchudzasz to jedyne co moge polecic to nie jesc po18stej i pic duzo wody oraz nosic tuniki przykrywaja nasze niedoskonalosci;) no i duzo duzo usmiechu;)

Gość ikjikj
nie wiem czy sie nabijasz z tej dziewczyny czy to naprawde ty, ale jest to jednak ty, to powiem jedno - dopoki nie zrzucisz conajmniej 20kg-30kh, to nie ma o czym gadac. Uwierz mi, gdyby taka angelina jolie przytyla 40kg, to tez wygladalaby nieciekawie. nie jestes brzydka, jestes OTYLA i twoja twarz ukryta jest pod gruba warstwa tluszczu, wiec nie wiesz nawet jak naprawde wygladasz.