Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musicie się przyzwyczaic

czy tylko brzydkie dziewczyny nie mają faceta?

Polecane posty

Nie. Moje koleżanki, ja pierdziele, wszystkie śliczne, do tego inteligentne, a facetów nie mają, bo sa NIEŚMIAŁE. W większości nieśmiałe ;) Chyba za długo się ze mną zadają i takie odludki się z nich zrobiły :o

Gość kocichrupek24
Nie:) Także zakompleksione i wulgarne nie mają:) Poza tym nie ma ogólnoświatowej definicji brzydoty:) Nie ma zatem dziewczyny, która byłaby brzydka dla każdego napotkanego faceta. Kwestia nawiązywania relacji jest trudniejsza niż zwykła logika - w innym wypadku ładne dziewczyny nie łączyłyby się z kretynami bez szkoły, a fajni faceci z debilkami.

Gość ikjikj
wszystkie śliczne, do tego inteligentne, a facetów nie mają, bo sa NIEŚMIAŁE. bzdury. zdarzaja sie takie przypadki, ale w przewazajacej wiekszosci przypadkow piekne kobiety maja facetow i zawsze kolo nich kreci sie ktos interesujacy:O

Gość faceta nie mają tylko
aspołeczne dziewczyny. Faceci wbrew pozorom nie patrzą aż tak na wygląd.

ikjikj - ja mówię, dlaczego moja koleżanki nie mają facetów, więc to nie bzdura :P

Gość ja jestem brzydka
a faceta mam. No chyba nie do konca tak, ze brzydkie nie maja...

Gość hbjlv
ladnych dla wszystkich nie wtsraczy, a jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma

Gość 8765432632145
Nuno., to cud. Najlepsze sa niesmiale i ladne, bo zazwyczaj takie sa wierne. :)

Gość kocichrupek24
Chyba mniej atrakcyjne dziewczyny często są desperatkami, które łatwo się zakochują w pierwszym lepszym i godzą się na to, że ich partner jest bylejaki - nie ma zęba, albo jest głupi. Drogie Panie posiadanie chłopa nie decyduje o waszej wartości i atrakcyjności kto wa takich pierdół nagadał:D Musicie być w swoich oczach piękne przede wszystkim, a wtedy faceci dostrzegą coś w was:)

ja kiedys bylam ładna i zawsze jakis facet się krecił koło mnie ale ostatnio zbrzydłam.. no i nikt sie nie kreci

Gość 76543575566567576
" Musicie być w swoich oczach piękne przede wszystkim, a wtedy faceci dostrzegą coś w was" To sie tyczy tez mezczyzn? Jesli chodzi o samoocene.

Gość ja jestem brzydka
Odrzucilam pare "ofert" wczesniej, wcale mi na zwiazku nie zalezalo. A mojemu facetowi niczego nie brakuje. A zeby to kazdy kiedys straci :P

Gość hbjlv
po pracowaniu z zameznymi panami stwierdzam,ze nigdy nie pozwole sobie na przytycie, flejowaty wyglad, odrosty i inneszkaradztwa. zawsze mnie uczono,ze nei wyglad jest najwazniejszy,ze jak sie kocha, to sie nie zwraca uwagi na niektore rzeczy i do tej pory tak naprawde glupio myslalam. a wystarczy znac jakas blondyne 90-60-90,zeby moc zaobserwwac,ze kazdy facet sie slini, nawet ten,ktory wydawal sie zakochany po uszy. od niedawna pracuje z nami taka seks bomba. zawsze zrobiona. no bardzo ladna tez jest. i kazdy, kazdy facet w firmie sie slini, ciesza sie jak male dzieci, gdy moga z nia rozmawiac. na poczatku nie wiedzieli co sie dzieje, jak przyszla, wpadali na siebie, stawali oslupieni i jakali sie itp. maja dziewczyny, zony - z roznym stazem, nawet rok po slubie. teraz wiem,ze kazdy facet chcialby miec taka pieknosc, a zone ma taka, jaka go chciala albo jak to wyszlo, albo dlatego,ze uznal,ze nie ma szans. a jak przyjdzie taka miss to i tak glupieje, mimo,ze przy zonie jest jej misiem.

Gość kocichrupek24
Uważam że to nie jest problem mężczyzn, że kobiety sobie wmawiają że są nieładne, grube i nieciekawe. Mężczyzna nie jest cudotwórcą i naprawdę nie jest jego zadaniem odbudowywanie w was poczucia własnej wartości. Jeśli pragniecie się z kimś związać to musicie wierzyć, że na to zasługujecie, a nie że ktoś robi wam łachę.

Gość elektroniczna18
a ja myślę, że własnie te brzydsze dziewczyny czesciej maja kogos, bo tak jak ktos juz wczesniej zauwazyl, nie bardzo moga przebierac, biora to, co akurat sie trafi, chca miec juz kogos zaklepanego :D a te ladniejsze dziewczyny czesto sa bardziej wybredne i zamiast brac kogo popadnie wola poczekac na jakas lepsza partie ;)

Gość kocichrupek24
Tylko chciałbym jeszcze zauważyć, że to jest błędne koło. Nie potrafię zrozumieć dlaczego przeciętne kobiety godzą się z tym, że ich partnerzy są przeciętni i pierwsi z brzegu. Ja nie potrafiłbym zadowalać się w tej kwestii wybrakowanym towarem. Każdy ma prawdo do tego, żeby zabiegać o to co dla niego najlepsze. Problem tkwi w tym jak same kobiety siebie postrzegają i jak widzą swoje życie.

Gość Leleczkaaaaaaaaa21
Co Ty. Ja miałam paru facetów na stale ,ale bywały okresy ,że bylam bez chlopaka ,a brzydka na pewno nie jestem. Różne dziewczyny nie maja faceta. ladne , brzydkie ,zakompleksione , przebojowe.. i przyczyny są rózne czasem dziewczyna nie chce mieć faceta , czasem jest wybredna , czasem zamyka sie w domu itd

Gość Leleczkaaaaaaaaa21
I ogole to bzdura ,że jak kobieta jest piękna to ma faceta:D i każda co ma faceta mysli ,że jest piękna.. nie . kobiety baaardzo różne mają facetów od pasztetow po piekności

Gość Andrzej fuckmen
hbjlv: To działa w obie strony.wystarczy, że jakiś superprzystojniak będzie na horyzoncie,to dziewczyny odrazu próbują go sobą zainteresować

Gość Andrzej fuckmen
hbjlv: To działa w obie strony.wystarczy, że jakiś superprzystojniak będzie na horyzoncie,to dziewczyny odrazu próbują go sobą zainteresować

Gość Andrzej fuckmen