Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ??.??.??

aukcje internetowe za 10 groszy

Polecane posty

Gość ??.??.??

Kiedy kończą się aukcje? Czy ktoś korzystał z tej strony i rzeczywiście udawało mu się wylicytować jakieś przedmioty w tych korzystnych cenach?

Gość deneriss
ja zaczęłam korzystać portalu sknerus.pl. Tam nie ma ceny minimalnej i powiem Ci że jak się dobrze licytuje, z głową to można dużo ugrać. Mnie się raz udało odkurzacz :D

Gość Alredo
Nie korzystaj z za 10groszy bo tam same boty grają. Radze spróbować sknerus.pl dużo łatwiej wygrać. Wiem bo sporo gram na tego typu aukcjach.

Gość AdamKowalski
ja mam bardzo dobre zdanie o sknerusie. Gram od miesiąca i udało mi się wygrać w tym czasie aparat fotograficzny(zwykły kompakt nie lustrzanke) i suszarkę do włosów.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=GuszCNR-5Lo

Gość Vca
Sknerus jest w porządku to opinia moja i mojej znajomej. Obie mamy konta i gramy od jakiegoś czasu ze zmiennym szczęściem ale ogólnie jesteśmy in plus

Gość gość
Grajac na sknerusie i innych tego typu stronach trzeba wiedzieć że nie zawsze da sie wygrać taki mały hazard dlatego nie można się poddawać :D

Gość małe i duze
Grałam na sknerusie i całkiem fajny serwis tylko trzeba mieć trochę czasu a u mnie ostatnio z tym problem