Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Smakowita

Wasze ulubione cytaty miłosne

Polecane posty

Gość cholinekss
nie wal to nie będziesz walony ...............w......................rogi:D:D:D:D

"miłość jest do dupy, nalej lepiej sobie zupy" zaebyste :classic_cool: i mojego autorstwa :classic_cool:

Gość hafcc
nie pierdol - pokaz cycki

a na serio, fragment wiersza Konopnickiej: „Kocham to znaczy: ja chcę być dla ciebie Prawdy, i dobra, i piękna zaklęciem, Umiłowanem twej duszy dziecięciem, Twojem marzeniem o niebie." Co prawda nie wierzę w miłość, ale to i tak jest piękne :)

Jest jeden wyjątkowy z Czarodziejskiej Góry, kiedy Hans Castorp wyznaje miłość pani Chauchat. Niestety, nie pamiętam, gdzieś miałam zapisany, ale zgubiłam. Był przepiękny:)

Jest ! Mam! Kochałem cię od samego początku, boś ty jest owym TY mojego życia, moim snem, moim przeznaczeniem, moim pragnieniem, moją nigdy nienasyconą żądzą - Hans Castrop do Kławdii Chauchat:)

Gość gfiazdka :)
Zapraszam do odwiedzania mojej stronki, która prowadzę :) Znajdziecie tam wiele cytatów o miłości, życiu...codzienności i czasem szarej rzeczywistości. Pomysły czerpie z książek, filmów, piosenek...i z mojego życia. części cytatów jestem nawet autorką.. Stale aktualizowane..i pełne nowości .. Zapraszam :) http://www.photoblog.pl/gfiazdka

Gość poeta z noblem
"miłość to uczucie głupie, zaczyna sie na ustach a kończy na dupie"