Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwa9769

nie mogę przestać o nim myśleć!!!!!! Pomóżcie

Polecane posty

Gość nieszczęśliwa9769

nigdy nie miałam szczęścia do facetów, zawsze jak poznawałam kogoś to mi coś nie pasowało, byli jacyś tacy beznadziejni, aż nagle poznałam tego wymarzonego. Zawsze sobie wyobrażałam jakiego chce mieć faceta i on właśnie taki jest w 100% a nawet 200%. Ale nic z tego nie wyszło, stwierdził ze dojrzał do związku i chce się jeszcze bawić. A ja nie moge przestać o nim myśleć, nie potrafię spotykać się z innymi bo od razu porównuję ich z nim i wypadają wtedy słabo. To już trwa rok!!! MOże ktos tez jest/był w takiej sytuacji. poradźcie coś

Gość Ech ci faceci..........
Jestem w takiej sytuacji,ze ok kilku lat tylko ten jeden byl najlepszy,a nawet nie bylismy ze soba,po prostu nie poznalam lepszego,ale on jest zajety.takze mysle,ze podobny tragizm:-(

Gość papappa
witaj w klubie :( bylismy z soba 5mcy,bywalo roznie, ale wiem, ze jest fajnym facetem mimo, ze mnie oszukiwal, jestem zalosna, wiem

Gość nieszczęśliwa9769
skąd wiesz jak traktowałam innych? nie dochodziłam z nimi do etapu nawet próby bycia razem, po prostu rozmawialiśmy i potem wszystko samo się rozchodziło

Gość lallallalla laj
no cóż takie życie, niektórzy mają to co cha inni nie, Ty chyba jeteś w tej drugiej grupie i jak będziesz o nim ciągle myślec to nie wróże Ci nic dobrego. Chłopak ewidentnie ma Cie w dupie i tyle, założe się że on o tobie już dawno nie myśli

Gość fdfgdfgfdgfdgdfg
No cóż, marnujesz sobie życie, lata lecą. Twoja sprawa.