Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sugar_kane

KLUB SPRÓCHNIAŁYCH DZIEWIC

Polecane posty

Hahahah :-D Grzech nieczystości popełniłam, lecz solenną modlitwą mam nadzieję zmyć z siebie to jarzmo :-) A tak poza tym - da się edytować tytuł tematu?

Cześć siostra :-) Przeczytałaś założena klubu? "spróchniała dziewica to określenie wymyślone przez pomarańczkę kasia sta, która w ten sposób podsumowała próbę wbicia jej do głowy, że u mężczyzny liczy się nie tylko jego samochód" Ta pomarańcza jest niesamowita ale w głębi duszy liczę na to, że nie pisała serio :-D

Kurcze spoznilam sie ale mnie także pochloneły modły za popełnienie grzechu ... któa mnie rozgrzeszy ... Sugar jestes rozgrzeszona :) OstraSiostra witam w naszym gronie :)

"próbę wbicia jej do głowy, że u mężczyzny liczy się nie tylko jego samochód" Byt określa świadomość. Czy warto podważać czyjś system wartości skoro ten czyni go szczęśliwym ? ;)

a jak sie rozgrzeszamy .. yyy.. a ja wiem to miedzy dana osoba a Góru jest bo sumienna modlitwa i post nas oczyszcza :D:D heheh kurcze cos nie mozemy sie zgrać. Opowiadałam Mojemu to myslałam ze smiechu padnie :D 3majta sie Dziwice Moje i bądźcie czujne:D:D:D n

ooo i nasza bohaterka jest :) Gwiazda wieczorku:P:P A sugar_kane hmm ok nawet byłam u lekarza sprawdzic jak tam moja spróchniała błona dziewicza hehehe czy czasem sie nie skruszyła...

Gość kasia sta
myslałyscie ze o was zapomnialam? przebywam tu codziennie tyle ze pod innymi nickami :P

:-D Ja dziś miałam wykład z seksuologii i musiałam zatykać swe niewinne uszka ;-) Lecę na szybkiego papieroska :classic_cool:

Gość kasia sta
ja bede pozniej teraz mam kilka spraw do zalatwienia :D