Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się czy ją olać 25

do DZIEWCZYN - wyjaśnijcie mi, co oznacza stwierdzenie dziewczyny,

Polecane posty

Gość ja tez nie wiem
różne są gusta :)

Gość Buahahahahhahaha
Haha, a ja mialem akcje, ze dziewczyna napisala mi po 3 spotkaniach, ze sie boi ludzi i dlatego trzyma taki dystans do mnie :D Zdarzalo sie, ze sie umowilismy na spotkanie, a ona dzien przed tekst w stylu, ze musi jechac z mama do urzedu, czy cos. Albo, ze nie ma zbytnio czasu, bo sie uczy do egazminu (ktory zaliczyla tydzien wczesniej) :) Tego typu sciem bylo wiecej. Dalem sobie spokoj na jakis czas. Okazalo sie, ze w tym samym czasie, kiedy sie spotykalismy krecila z jakims fagasem, ktory ja kopnal w tylek po kilku miechach. Odezwala sie do mnie po dluzszej przerwie, z zapytaniem jak sie czuje i co u mnie slychac. A ja zrobilem tak, ze troche sie nia pobawilem, nasciemnialem i kopnalem w tylek, jak ona mnie wczesniej. Autorze, szkoda czasu na takie podchody. Malo to atrakcyjnych i madrych dziewczyn na tym swiecie? Czasem wystarczy lepiej poszukac.

Gość O co chodzi?
Odp: ta dziewczyna sama nie wie czego chce. Ja bym sobie na Twoim miejscu odpuscila ta niedojrzala malolate.

Gość do ubranaWcodzienność
Po obejrzeniu fotek, dochodze do wniosku, ze jestes ubrana w ksiezycowy blask, a nie w codziennosc. Sympatyczna z Ciebie dziewczyna. Pozdrawiam :) A co do pytania Autora: jak dla mnie to typowa kokietka z tej dziewczyny, wodzi Cie za nos, dowartosciowujac sie, ze ktos taki jak Ty zwrocil na nia uwage. Zaznaczam, ze nie czytalem wszystkich wypowiedzi.

Czyzby ten Twoj usmiech oznaczal, ze zgadzasz sie z moimi slowami? :) Nie sadzilem, ze na Kafe przesiaduja takie piekne kobiety.

Bardzo prosze :) Swoja droga, masz nietuzinkowe poczucie humoru. Cenie w kobietach ten aspekt. A skad jestes, jesli to nie tajemnica?

No popatrz, to bardzo blisko mnie. Chetnie bym Cie zaprosil na rozgrzewajacego drinka, albo mala czarna, ale mam obawy, ze obrzucisz mnie regolitem (z tej Twojej kreacji) ;)