Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilulinam

Jak zwrócić jego uwagę ?

Polecane posty

Gość Lilulinam

Już nie wiem co robić.Chłopak podoba mi się do 2 lat ale mam wrażenie ,ze on w ogóle nie wie o moim istnieniu (tak jestem gówniarą) chodzimy do jednej szkoły- on do klasy z moim bratem w dodatku są kumplami i to niby powinno ułatwić sprawę ale jednak jest inaczej. Z moim bratem dogadujemy sie dobrze ale nie mamy żadnych wspólnych znajomych żeby jakoś przez nich go zapoznać i juz nie wiem co robić nawet juz w necie czytałam jakieś durne porady o długopisie szkoda gadać :D może wy macie jakiś pomysł ? ' aaa i tak sobie pomyślałam ze to przez to ,ze z moim bratem są dobrymi kumplami ? podobno jest taka jakaś głupia zasada ze siostry kumpla sie nie tyka ale czy to prawda ?! :D

Gość Lilulinam
z tego co wiem to nie ma dziewczyny :D noo może my sie nie podobam ale tego nie mogę wiedzieć ,a zawsze warto spróbować

Gość Lilulinam
nikt nie powie ?

hahah moze cos w tym jest bo mojego brata kolega rzucil mnie dwa razy ;] smutne ale prawdziwe, moze lepiej zmien obiekt westchnien :)

Gość Lilulinam
uwierz mi od 2 lat próbuje ale mi tak rzadko ktokolwiek sie podoba nie żebym miała jaki nie wiadomo jakie wymagania ale jakos tak mam i kurde akurat musiało paść na niego.

tylko postaraj sie nie zepsuc miedzy bratem a nim relacji bo pozniej bedzie skis....najlepiej pogadaj z bratem ze ten jego kolega to taki fajny itp niech widzi ze sie zainteresowalas nim moze mu cos podsunie lub zorganizuj jakies wspolne wyjscie. Moze tez jets tak ze nie zwraca na Ciebie uwagi bo wie ze jestes ''siostra kolegi'' :)

Gość Lilulinam
nooo właśnie mam z bratem dobre relacje ale jednak tak głupi mi powiedzieć ze podoba mi się jego kumpel :D Sytuacja bez wyjścia;/

oczywiscie ze jest wyjscie, u mnie historia zaczela sie tak ze zauwazylam u mojego brata nowego kumpla jeden dzien, drugi i coraz czesciej i wkoncu zapytalam co to za chlopak...i moj brat sam nas zeswatal :)