Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BezDoświadczenia

Dziewczyny!! potrzebuje waszej pomocy!!

Polecane posty

Gość BezDoświadczenia

hej. wiem , że chyba panikuje, i faceci zaraz będą pisać jakieś głupoty(nie interesuje mnie to) potrzebuje pomocy dziewczyn!! problem jest taki... pieściliśmy się z chłopakiem i jak miałam jego członka w ręku to doszedł. oczywiście szybko powycieraliśmy i posprzątaliśmy, ale on potem zaczął mnie pieścić i włożył mi tam palec, na którym wcześniej była sperma. (oczywiście zanim zaczął mnie pieścić ją wytarł) moje pytanie może jest idiotyczne ale boje się, że jakiś plemnik mógł zostać na jego palcu...:( Czy to realne??!! POMOCY!!!!!!!

Gość ciezko powiedziec
Twoje pytanie jest czy moglas wpasc ! Ciezko powiedziec, zawsze co moze zostac na palcu, zalezy jakie milas dni, jak gleboko wsadzil, wiesz po wytrysku miliony plemnikow wderuje do macicya wagrawa tylko JEDEN !!!! Ale ten najszybszy i najsilniejszy !!! Wiec w Twoim przypadku mozliwe ale malo prawdopodobne.

Gość BezDoświadczenia
może dla jasności dodam jeszcze, że zanim wlożył mi ten palec TAM, to wcześniej mnie penetrował nim analnie, więc czy to możliwe, że ten plemnik został w pupcie czy raczej mógł do mnie przeskoczyć w cipce ?

Gość BezDoświadczenia
panu/Pani podszywającej się podziękujemy! jak nie masz DEBILU nic do napisania mądrego to nie pisz w ogóle nic!!!!!!!!!!

Gość BezDoświadczenia
a tak serio to on nie miał na palcu spermy tylko wycierał członka chusteczką..... DEBILOM podziękuję!! wiem że nie ma opcji żebym była w ciąży, ale brzuch mnie bolał tak jak na okres ( a tak miała moja koleżanka , która też miała bóle jak na okres i okazało się, że jest w ciąży)