Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaczka daisy

Ratuuujcie! Ja się chyba zakochałam!Kopa w dupę mi trzeba

Polecane posty

Miało być w celibacie i bez chłopów. Po moich ostatnich traumatycznych przeżyciach i jazdach bez trzymanki z tymże gatunkiem obiecałam uroczyście, że koniec, będę teraz nosić spódnicę za kostkę, studiować Poradnik domowy, uczucia przeleję na psa a ochotę na sex na robótki ręczne. No i tak mi minął miesiąc,nawet już szalik skończyłam i mnie oczywiście jebło uczucie niespodziewanie. Znam go od lat, to bliski kumpel mojego kuzyna, nie raz odstawialiśmy na imprezach patologię po miodówce, ale nie patrzyłam nigdy na niego jak na obiekt. No ale teraz spędzaliśmy ze sobą trochę czasu na grillach i innych spędach i spojrzałam, uznałam, że on całkiem fajny, przystojny i moje kacze serce zabiło mocniej ponownie. Problem w tym, że mi się wydaje, że on nie czuje nic do mnie, nawet mnie o numer nie spytał ani nic, tylko jak się żegnaliśmy to powiedział do jak najszybszego zobaczenia :(. Ja cierpię!!

Właśnie po tej miodóweczce to nie było patologii takich jak wszyscy myślą tylko śmiechy fajne. Cholercia, fajnie by bylo gdyby..., ale chyba nie będzie:(

Gość patologia patologiaaaa
może najpierw skończ gimnazjum :classic_cool:

Gość no prosze skonczylas studia
:classic_cool: