Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sławek85

HOOPtymistyczny Ośrodek Otwierania Polaków

Polecane posty

Gość Sławek85

Czy słyszeliście że, przy stacji metra Świętokrzyska postawiono video-billboard wyposażony w kamerę przekazującą na żywo widok deptaka przed billboardem. Można nagrać swój własny film w centrum miasta :) Czy widzieliście już ten billboard i czy macie ochotę nagrać swój własny film ? Czekam na opinie, a zainteresowanych tematem polecam stronę akcji http://www.hoopcola.pl/

Gość Sławek85
Billboard jest na ulicy Świętokrzyskiej i jest ogólnodostępny. Więc i Ty możesz nagrać swój filmik a potem oglądać go w domu z przyjaciółmi :) Super zabawa jak spróbujesz to zobaczysz że to jest fajne :D

MI też się wydaje, że to fajna zabawa. Jeszcze tam nie byłam ale na pewno się wybiorę. Też chcę mieć swój filmik w internecie :)

Gość Natalllii
Nie słyszałam o tym. Weszłam na tą stronkę i wydaje mi się, że to całkiem fajne. Jak znajdę czas to tam się wybiorę tak z ciekawości:)

Ja byłam tam wczoraj i naprawdę fajnie się bawiłam i w końcu mam swój filmik :) Jeszcze pewnie w w tygodniu znowu pójdę :)

Gość NiuŚkuś
Byłam i się świetnie bawiłam. W końcu i u nas coś ciekawego się dzieje:D Jaki to nr tego eska był, żeby nagrać filmik??? Pamięta ktoś?

Gość Kalinkaaaa
Hej fajny pomysł z tym billboardem. Szkoda tylko, że to jest dostępne wyłącznie w wawie. Ja akurat nie nagram sobie filmiku, bo tam nie mieszkam:(

Gość Sławek85
NiuŚkuś numer na który trzeba wysłać smsa to 7055 i w treści wpisz hoop. Też jestem zdania, że zawsze lepiej czekając na autobus popatrzeć na taki billboard - zawsze się coś przy nim dzieje. Dobrze, że coś takiego powstało :)

Gość paulus2303
JA akurat tam często chodzę na przystanek. Widzę jak ludzie się bawią aplikacją. Fajna sprawa chociaż mają trochę rozrywki :) Pomysł niezły był z tym billboardem.

Gość Natalllii
Hej nagrałam sobie tam filmik:) I wiecie co fajnie było. Polecam!

Gość Sławek85
Mówiłem wam, że fajna zabawa z tym billboardem. Na stronie hoopa coraz więcej filmików już jest. Niektóre są fajniejsze od tych zagranicznych. A wy już oglądaliście swoje filmiki w internecie ?

Gość luśka333
Wiecie co nie wiedziałam, że taki billboard u nas jest. Mieszkałam za granicą i brałam udział w podobnej akcji. Na pewno się wybiorę pod nasz billboard. Mam nadzieję, że też tak samo dobrze będę się bawiła:D

Gość NiuŚkus
Widziałam ten billboard!!! Jest Super!! To taki nowy pomysł na OKNO NA HOOPTYMISTYCZNY ŚWIAT:) Znalazłam zajebisty filmik. Widzieliście?? http://www.youtube.com/watch?v=zGScBinnnfU Fajna zabawa. Też tam wtedy byłam :d hehe

Gość Lauruś
Fajnie śpiewa WSZ. Jak zawsze zresztą:) Fajny pomysł z tym "oknem na hooptymistyczny świat"

Gość Kalinkaaaa
Hej! A jednak nagrałam sobie filmik:D w weekend musiałam przyjechać do wawy i przy okazji byłam tam. Suuper!

Gość Lauruś
Ciesze się Kalinkaaaa. Szkoda, że ten billboard jest tylko w wawie. Na pewno zainteresowanie było by również w innych miastach.

Gość paulus2303
Ja też nagrałam już kilka filmików ciekawe do kiedy jest ta akcja by mogła być na stałe tylko by musieli wtedy zmieniać animacje.

Gość maaaciekkkkk
ja widziałem ten film, a nawet tam byłem. mysle, że nie było by tam tylu ludzi gdyby nie WSZ. TEN dzieciak fajnie wywijał

Gość Lauruś
A ja myślę, że jak go nie ma to też jest spore zainteresowanie. Zawsze kiedy tamtędy idę to jest tłum. Pozdrawiam