Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalabą

Pomóżcie

Polecane posty

Gość lalabą

Mam problem ze zrobieniem kupy ;/ Niby wypróżniam się raz dziennie ale ile musze w to włożyc wysiłku to nawet sobie nie wyobrazacie... Nie boli mnie brzuch, nie boli mnie tyłek kiedy robie kupe... Ale jest tak jakby suchy i nie wyłazi tak jak trzeba. Wode pije litrami, nie jem słodyczy, nie jem białego pieczywa ( jeżeli juz to mieszane z różnymi ziołami, słonecznikiem, sezamem itp...GÓRA 3 KROMKI DZIENNIE NA DRUGIE ŚNIADANIE ), nie pije kawy ani czarnej herbaty juz od ok. 2 miesięcy, nie obżeram się!! Pije mielone siemie lniane (1 łyżeczka zalana 3/4 szkl. gorącej wody) trzy razy dziennie. Mam ten problem juz trzeci dzien. Co jest?

Gość lalabą
napewno?? Jak siemie lniane nie dziła to to da rade?

Gość dobre++sobie++
uwierz mi...a jak bedziesz na kibelku z ulga to robila to pomysl o mnie :)

Gość najlepiej
pobierz jakis probiotyk jak kefirem popijesz to może cie zczyści. Jak co zawsze zostaje rycyna :classic_cool:

Gość lalabą
hehehehehhehe obiecuje, masz moje słowo ;p Napisz mi swoje imię to wykrzycze je jak wszystko ze mnie wylezie ;p;p Dzięki za pomoc, pozdrawiam:)

Gość lalabą
probiotyk biore już drugi dzień. Rano i wieczorem po 1 tabletce Lacidofilu. Kefir ani maślanka nie działa na mnie- próbowałam

Gość dobre++sobie++
nie no imienia nie musisz....ale obiecaj ze jak pomoże to napiszesz tutaj. ok???

Gość dobre***sobie***
no i jak tam???? czekam i czekam!!! udało się ???