Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielka potrzeba

Potrzebuje tlumaczenia z angielskiego.

Polecane posty

Gość Wielka potrzeba

Bardzo prosze o przetlumaczenie: - I derive an annual income of: (If self-employed, I have attached a copy of my last income tax return or report of commercial rating concern which I certify to be true and correct to the best of my knowledge and belief. See instrucions for nature of evidence of net worth to be submitted). - I have on deposit in savings banks in the UK.... - I have other personal property, the reasonable value of which is... - I have stocks and bonds with the following market value, as indicated on the attached list, which I certify to be true and correct to the best of my knowledge and belief. - I have life insurance in the sum of...... - With a cash surrender value of..... - I own real estate valued at.....

Gość dobre++sobie++
polecam google translate

Gość dobre++sobie++
I czerpią dochód roczny: (Jeśli na własny rachunek, mam załączeniu kopia mojej ostatniej deklaracji podatkowej lub raportu handlowych, które dotyczą oceny Oświadczam być prawdziwe i zgodne z moją najlepszą wiedzą i przekonaniem Zobacz wskazówkami dla. charakter dowodu wartości netto, które należy przedłożyć). - Mam w depozycie banków oszczędnościowych w Wielkiej Brytanii .... - Mam inne mienie osobiste, rozsądny, których wartość jest ... - Mam akcje i obligacje z następujących wartości rynkowej, jak wskazano w załączonej liście, które Oświadczam być prawdziwe i zgodne z moją najlepszą wiedzą i przekonaniem. - Mam ubezpieczenie na życie w wysokości ...... - O wartości wykupu ..... - Jestem właścicielem nieruchomości o wartości .....

Gość robiksss
Instrukcje obsługi dla mnie przez pewien czas tłumaczyło biuro Tłumaczenia Gruca i dobrze mi się z nimi współpracowało. Zawsze pełną dokumentację mają na czas i też dużym plusem jest u nich fakt, że obsługują multum języków, co najmniej jest ich kilkadziesiąt, jak nie więcej, także wszechstronna oferta.

Gość areksocha
Witam. Ja dobrze oceniam współpracę z biurem Tłumaczenia Gruca. Jestem z nimi w kontakcie już prawie od dekady i jeszcze nie miałem problemów. Terminowi, rzetelni, chyba ani razu mi się nie zdarzyło, żebym jakieś tłumaczenie musiał kwestionować, odsyłać, czy w jakikolwiek sposób reklamować. Robią dla mnie głównie język niemiecki i ostatnio też francuski, głównie są to dokumenty biznesowe różnego typu.

Gość gość
własnie, od tłumaczeń sa biura Nie pomagajcie tym niedouczonym cwaniaczkom, co chca cos za darmo