Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pomysł

pomysł na projekt pomóżcie! proszę was o radę!

Polecane posty

Gość mam pomysł

Co myślicie o całodobowym przedszkolu, gdzie można by podrzucić dziecko na cały dzień, lub na kilka godzin zależy kto by na ile potrzebował? pisze na studiach projekt na pozyskanie dotacji z unii i tak własnie wymysliłam coś takiego. Kobiety często są w gorszej sytuacji na rynku pracy, nie mogą wrócić do pracy bo nie mają z kim zostawić dziecka, a opiekunki czasem są bardzo drogie. żeby obniżyć koszta takiego przedszkola do minimum dzieci by np przynosiły swoje jedzenie przyrządzone przez was mamy. Plusami tego projektu byłoby to że: - kobieta może spokojnie wrócic do pracy, lub podjąć pracę' -poprawia się sytuacja kobiet na rynku pracy, -zmniejsza się bezrobocie, -dzieci mogą uczyc sie np angielskiego od studentow za darmo, a studenci dzieki temu zdobywają doswiadczenie, -kobiety nie muszą pedzić na złamanie karku po odbiór dziecka bo za 5 min zostanie zamkniete przedszkole, co myslicie o takim projekcie, jest ok czy mam myslec nad czyms innym ? wymaga sporego dopracowania ale chciałabym zaliczyc ten przedmiot na 5. czy wy skorzystałybyście z usług i np na jak opłątę miesięczną byście mogły się zgodzić?

lepiej od razu kurna domy dziecka ! :O wezcie baby..rodzicie dzieci a potem sie pozbywacie...to może nie decydujcie sie na rozpłod

Gość mam pomysł
nie wiem czy nie doczytaliscie ale chodzi o projekt na zaliczenie przedmiotu na studiach, ze to jest moj pomysl. i prosze o ocenienie go