Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana kobita

"...Lece na twoją córkę..."

Polecane posty

Gość Zalamana kobita

Od dwoch lat mam dobrego przyjaciela, poznalismy sie w pracy, spedzamy ze soba duzo czasu ale jako kolega-kolezanka, nawet jako i przyjacele, nasze rekllacje są czysto kolezenskie. Ja powiedzialam ze nie chce sie wiazac z nikim, on tak samo mi odpowiedział. Wiec nasze spotkanie odbywająsię w charakterze jak umysł z umysłem , jak dusza z duszą Są nonsexualne i bez zadnej erotyki. Czesto przebywa u mnie jako w domu jako qmpel , na mecz wpada , na box, ja u niego tez tak na kawe Niestety zaduzylam sie w nim ,czuje ze sie w nik zakochalam od roku, nie powiem mu tego, bo ustalilismy ze jestesmy tylko znajomymi, niestety on mnie nie traktuje jako Kobiety ( mam na mysli formy erotycznej) tylko jako dobra znajomą, wogole nie reaguje na moje piewrzse kroki, dotyk inny, a wrecz nieraz potrafi obruszyc sie, a jak nie raz za bardzoo na niego sie napaliłam to od razu sprowadzał mnie na ziemie, mowiac ze mnie nie kocha, jestem jego znajoma , przytakiwałam no coz Ostatniosiedzac ze mną i corka, powiedzial że czeeka jeszcze 1,5 roku i bierze sie za córke, czyli gdy skonczy 15 lat Natalka zaczeła sie smiac, wcale ją to nie speszyło, gdy zaczełam drążyc temat, powiedział, że poczeka do pełnoprawnego wieku Nati i zakreci sie koło niej, nie jest pedofilem wiec poczeka Dodał ze nigdy w zyciu tak pieknej kobiety nie spotkał jak moja corka, i ze ma przeboskia figure Nati bardzo go lubi jako kolege, mają fajny ze sonba kontakt, no ale jestem załamana, nic nie odpowiedziałam On nie mial zamiaru mnie zranic, nie wie ze go kocham, on mnie nie kocha, ale widocznie moja corka zajmnie mojego ksiecia ze snow Historia jak z glupiego romansidla amerykanskiego

Gość Liza@22
Kiepsko.A ile ten twój qumpel ma lat?

Gość pani po 80
martw sie stosunkiem jego do corki !!!!!!!!!!!

Gość pani po 80
chroń swoje dziecko a nie przeżywasz ze cię odrzucił

Gość Zalamana kobita
Ja mam 36 , on 39 lat On nie jest natarczywy i napastliwy co do Natalki, ona go lubi,gdyby chodź raz postapił wobec niej nie tak, zapewniam wam że corka od razu by zmieniła poglad na jego temat, mnostwo razy rozmawiałyśmy ze soba i opowiadała mi jakie ma zdanie na temat chlopakow jak nie wporządku sie do niej zachowują, ona siebie bardzo szanuje, nawet zlego slowa nie da na siebie powiedziec, napewno nie bede oskarzac Kamila (mojego znajomego) że nie wporzadku sie zachowuje do Natalki, bo jest wręcz baardzo wsporządku, ale to mnie boli że ja się w nim zadurzyłam na dobre, a on mi oswiadczył ta wiadomosc Co ja moge mu zarzyucic? chodzi mi tak oficjalnie bo wgłebi siebie czuje rozpacz, on nie zaleca sie do "małej", powiedział wprost ze ma jeszcze czas,sek w tym że Natalka jest w takim wieku że mimo staje się kobietą,ma ponad 14 lat ale ma jeszcze umysł 9 latki, nie jest wpełni niekiedy emocjonalnie dojrzałą osobą,głupio mi z tym wszystkim, skrzywienie mnie wzieło jak to usłyszałam Może on chcial tylko przebadac moja reakcje i mnie tak tylko sprawdzał co mysle na ten temat i nie mówil tego powaznie???? Może ja sama zaczne spokojnie, tak niewinnie ten temat i zobacze czy mnie podbierał czy poczekac na rozwinięcie tematu z jego strony? Do jakich czasow ja dożyłam ;-(

Gość aromaja
on ma 39 lat twoje corka jest nieletnia!!!!!!!!!11

Gość aromaja
twoja corka ma 14 lat a ty myslisz ze on jest wobec niej ok mowiac ze wezmie sie za nia jak skonczy 15 lat??????????????????? ze 14 letnie dziecko ma boska figure????????????? ja nie wierze w to co czytam mam nadzieje ze to do jaj bo do teraz nie moge wyjsc z szoku!!!!!!!!!!!!!!!!!wypierdolilabym pedofila na zbity ryj(40 letni) i niech potlucze te stare 40 letnie zgnite jaja a od dziecka sie odwali! az mnie wstrząslo on i twoje niefrasobliwe podejscie do tematu wstyd!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wiesz co???????????????
Gdyby mój nawet najlepszy przyjaciel tak powiedział to natychmiast bym go wyprosiła i więcej mojego progu by nie przekroczył, a z córki bym nie spuszczała oka bo to jeszcze dziecko!!!

Gość Zalamana kobita
Nie no nie popadajmy w paranoje!! Pedofilem to on nie jest, przeciez nie dobiera sie do niej ani nic z tych rzeczy, nie mówi tam zadnych sprosnych rzeczy przy niej, teraz jako pierwszy raz ppowiedział na temat jej wygladu i jej ciała Analizując sobie na spokojnie, doszłam do wnioski jednak że chciał mnie isprawdzic i zbadac moja reakcje, w sensie czy poczułe się zazdrosna ,lecz nie jako zazdrosna o córke tylko reakcja moja na temat drugiej kobiety, a ze "pod reka" była Natalka wiec tak to poszło Mysle że Kamil nie mia tego na mysli jak to mogło zabrzmiec, nie stara się go slepo tłumaczyc,ale chyba sprawdzał czy zareagowałabym jakos emocjonalnie na to że "podrywa" jakaś inna dziewczyne, a córka to by taki pretekst Może on i takze cos czuje do mnie dlatego taki komplement strzelił natalce a nie mnie celowo aby zaobserwować mnie?? Chyba jednak nie mówił powaznie na temat Natalki, a moze ja sobie to tylko wmawiam?? nie wiem

o esu jaja se pewnie robil :o a taka 14 latka czy tam jeszcze mlodsza to przez caly okres dojrzewania moze sie jeszcze masakrycznie zmienic :o swoja droga to tym razem ja bym go sprowadzila na ziemie. ile on ma lat? 30 jak nie wiecej pewnie.. opierdoliłabym go niezle, za takie teksty ad. nastolatki w dodayku mojej corki..

Gość ???????????????????????
Facet zapewne "Jaja" sobie robił z ciebie i sprawdzał twoja reakcje, moioze tez ma iskierki do ciebie i tak cię prowokuje heeee Jestem pewna ze to takie podchody oczywiscie do Ciebie

Gość Nie bierz tak tego
Nie bierz tak tego do siebie, wrzuc na luzz, to tylko zarty

Gość jeśli to kiepski żart
owszem jest pedofilem

Gość No juz tak nie piszcie
Jakim Pedofilem, co ty tam wyzej nademna wypisujesz?? Autorka dobrze zauwazyła ze nie mozna go tak nazywac bo nie robi nic zlego jej corce Nie urzywajcie slownictwa jakiego nieznacie Pedofilem byl by gdyby rece mu latały do jej corki, a tak to narazie nie było takich rzeczy, dajcie spokoj, przeciez ta dziewynke nie gwałci zeby naweywac go pedofilem A ze skomentował corki wygląd to mysle ze byl to komplement, nie powinnisci esie tak obruszac A co do poderwania corki jestem pewna ze sie zasmiał

to jest moje zdanie,zachował się jak cham i zbok,takie komentarze wobec nastoletnich dzieci są daleko niesmaczne i dla mnie jako matki budziłyby dzwonek alarmowy,brzydzę się takimi ludźmi

zresztą dostał by z liścia i ode mnie i od mojej córki:D

pedofilia to pociąg seksualny do dziecka bez rozwiniętych narządów płciowych...w opisanym przypadku to po prostu współżycie z nieletnią :O

Gość dziwne ze prawie 40
letni facet"zartuje" sobie w ten sposob, w ogole nie bedac zainteresowany Toba jako kobieta..po jaka cholere w takim razie paleta sie u was w domu bo w zadne przyjazni damsko meskie ja nie wierze sa dwa wyjscia 1. albo to ukryty pedofil , ktory wybral sobie ciebie na "przyjaciolke" by moiec dostep do Twojej corki 2.albo jest zainteresowany Toba( ale to raczej wykluczam dlatego ze jak facet jest zainteresowany to njie prawi tekstow ze nie jest, faceci to nie kobiety) wiec obstawia ze jednak cos z nim nie tak, NIE BADZ NAIWNA I PRZEDE WSZYSTKIM CHRON DZIECKO,a z facetem bym sie rozmowila co do swoich uczuc i wtedy przekonasz sie ze to byly podchody do Ciebie czy jednak do Twego dziecka

Gość dziwne ze prawie 40
aha i piszesz jeszcze ze dziecko na bank powiedzialoby jezeli pan Kamil by sie do niej dobieral lub cos sugerowal niestosownego--OTOZ NIE MOJA DROGA, powiedzialabym Ci to zapewne o ile by chodzilo o kolege w jej wieku, ale dzieci ktore sa nekane sexualnie przez doroslych ukrywaja ten fakt latami!!!!!!!!!!!

Gość ta historia
świetnie by się nadawała do programu Dlaczego ja.

Gość zajeb gścia z ukrycia
zbok pierdolony żeby mu tak chuj odpadł:P wypierdol to ścierwo z domu;) pedofil jebany:O

Gość protectionmecton
fajne provo

Gość No nie tylko jedna sytuacja
DoloresHaze : Myslisz ze jak ta "Lolita" miala sytuacje w swoim zyciu to juz nigdzie sie nie pojawiaja podobne?? Ootz nie!!! Jest mnotwo sytuacji na naszym swioecie co nie wystepuja w ojedynczych przypadkach jak to sie moze wydawac tylko to jest problem na Plaga masową TO co wyzej opisales o Lolicie nie jest piewrszym i ostatnim przypadkiem Jednak ja uwazam nie nie nalezy wywolywac paniki, za duzo wszystkich sie osadza jako pedofili, ja bym nawet na to uwagi nie zwrocia, jakby cos sie dzialo takiego niedobrego to bym zreszta wyczuła to po mojej corce

Gość no i oco wielkike Halo??
no i oco wielkike Halo?? daj spokoj konieto, ni bierz tak tego na powarznie

Gość No dokladnie
juz od razu od Pedoofil wyzwiska, facet strzelił komplement córce a babka juz zazdrosna, noi z tego co widze edzie rywalizacja, to jest chore podejscie

Gość OSZALEJE
Nie uwazam żeby ten facet (Kamil) miał pedofilskie zamiary na jej corke, to tylko słowa, nic wiecej

Gość Grzyb Jadalny
Fajną sobie metodę chłop wybrał na ożenek z młodą dupcią, nie ma co, zrobił z siebie twoją pokrewną duszą. Całkiem niegłupie. Pewnie pozwolisz na ten związek, byle zatrzymać go blisko siebie.

Gość Trzeba sobie jakos radzic
Trzeba sobie jakos radzic w zyciu, jesli facet mowil szczerez, to naprawde gratuluje mu taktyki, dosc pomyslowe, oamił cie jako przyaciela, a za dziewzynke sie zabierze kiedy bedzie juz mozna No coz, takie zycie