Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wweerraa

depresja????

Polecane posty

Gość wweerraa

witam nocnych marków. chyba mam problem ze sobą. od jakiegoś czasu coraz częściej myślę o tym czy nie lepiej byłoby gdybym ze sobą skończyła. parę lat temu zachorowałam na białaczkę mój mąż dbał o mnie raz lepiej raz gorzej ale ogólnie "dał rade" a było bardzo źle. wróciłam do siebie kończę studia zastanawiam się nad otwarciem firmy, jednym zdaniem szukam sposobu na lepsze życie. jednak przychodzą takie momenty kiedy mam dość wszystkiego i niestety zawsze jest to zasługą mojego męża. obiecuje jedno robi drugie. mówi wrócę za godzinę wraca rano. jak praca to tylko dorywcza. i zero wsparcia. a mianowicie studia? i co ci to da?, firma? a poco ci jakoś czarno to widzę, co ty założyłaś jak ty wyglądasz? dobrze jest tylko wtedy gdy ma ochotę na sex a później wszystko wraca do "normy" znaczy obietnice pisane na papierze toaletowym. kiedyś sobie z tym radziłam, denerwowałam się ale szybko przechodziło. przepraszał. teraz słowo przepraszam w jego ustach doprowadza mnie do wściekłości bo wiem że wiąże się to z jakąś potrzebą z jego strony. w złości myślę że już mam dość, mam bardzo toksycznego męża, nie mogę mieć dzieci i coraz częściej myślę że źle mi tu. wiem że samobójstwo to ostatnia głupota i egoizm wobec rodziny i pewnie nigdy tego nie zrobię jednak zbyt często myślę o tym i to mnie przeraża.

Gość nie marnuj sobie życia
DLA NIEGO

Gość garrrret
schudnij i zacznij być jak modelka, a nie, facet grubej, bladej baby nie weźmie ino zazemści i pójdzie jeść