Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość portalu

mam stracha

Polecane posty

Gość gość portalu

jeśli w 21 dniu od domniemanego zapłodnienia(był to seks z zabezpieczeniem w 28. dniu cyklu-dzień przed okresem) wykonałam test,który wyszedł negatywny,tydzień później dostałam okres,a 2 tygodnie po okresie(czyli w sumie po 6 tygodniach) byłam u ginekologa na badaniu kontrolnym z wziernikiem i nic nie mówił na ten temat,a dzisiaj (po prawie 8 tygodniach) zrobiłam kolejny test-też negatywny,to możliwe że i tak jestem w ciąży?

Gość lajza
moim zdaniem na 100% nie jesteś wyluzuj dziewczyno, ja jak się tak kiedyś stresowałam to 37 dni mi się okres spóźnił z samych nerwów. NIE JESTEŚ W CIĄŻY

Gość gość portalu
dziękuję za odpowiedź...sama zdaję sobie sprawę,że to raczej niemożliwe i gdybym przeczytała taki post,to pomyślałabym,że jego autorka jest niespełna rozumu,ale kiedy dochodzi strach,to nie myśli się trzeźwo.a ja na dodatek od wczoraj mam wzdęty brzuch i ciężko mi go wciągnąc.wydaje mi się,że wcześniej był normalny,bo zaczęłabym się niepokoić,gdyby było inaczej,a i mam wrażenie,że pierwszy test wykonałam również z powodu opuchniętego brzucha,więc zaniepokoiło mnie to puchnięcie na tydzień przed okresem...

Gość gość portalu
dziękuję za odpowiedź...sama zdaję sobie sprawę,że to raczej niemożliwe i gdybym przeczytała taki post,to pomyślałabym,że jego autorka jest niespełna rozumu,ale kiedy dochodzi strach,to nie myśli się trzeźwo.a ja na dodatek od wczoraj mam wzdęty brzuch i ciężko mi go wciągnąc.wydaje mi się,że wcześniej był normalny,bo zaczęłabym się niepokoić,gdyby było inaczej,a i mam wrażenie,że pierwszy test wykonałam również z powodu opuchniętego brzucha,więc zaniepokoiło mnie to puchnięcie na tydzień przed okresem...