Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinak

Ciąża??

Polecane posty

Gość Kinak

Dziewczyny,Kochałam sie z facetem dzien przed okresem bez zabezpieczenia( wiem , głupota) lewdo zdąrzyl i nie skonczył "we mnie" zaraz na drugi dzien dostałam normalny okres... miałam go 7 dni w tym 4 mocne a 3 pozostałe takie resztki, w dwoch osatnich dniach uprawialismy dalej seks ale juz z zabezpieczeniem, okres dostałam 10 wrzesnia tamtego miesiaca , teraz na niego czekam, i mam juz wszystkie objawy ciazy , kumpela mi mowi ze wariuje , chłopak tez , ale ja sie panicznie boje od dwóch dni boli mnie żoładek z nerwów i wymiotowac mi sie chce , bolą mnie jajniki ( ale to chyba na okres) i mam biała wydzieline , prosze o odpowiedz , okres mam miec za pare dni ale strasznie sie denerwuję, już chyba sobie coś uroiłam:/

Gość uroiłaś ale dla pewności kup
test ciążowy bo ześwirujesz całkiem

Gość Kinak
dziękuję:) rzeczywiscie juz ja sobie chyba urojiłam..

Gość Kinak
Nikt wiecej się nie wypowie??:(

Gość ja sie wypowiemtest ciazowy

Gość Zapytaj wróżki Anieli
Żadna z nas nie jest tu wróżką ani Ci ciaży przez internet nie wymaca :>

Gość lajza
no i pewnie ci się ten okres spóźni przez te nerwy a nie przez ciąże WYLUZUJ DZIEWCZYNO

Gość Kinak
Wróżki Anieli nie szukam, ale pomyślałam ze popytam kobiet które wiedzą coś na ten temat

Możemy wiedzieć wiele na temat ale rentgena w oczach nie mamy i jedyna rozsądna rada to: - psycholog - test ciążowy Poza tym jest dział dla antykoncepcji, to nie ma nic do życia uczuciowego...

Gość Kinak
Oj sorki :/ pomyliłam działy :/ a co do psychologa to chyba go jeszcze nie potrzebuje:P

Myślę, że się mylisz, o psychologu wcale nie pisałam złośliwie. takie sytuacje jak twoja wymagają rozmowy, jeśli nie z mamą, doświadczoną osobą, to z psychologiem. jesteś ewidentnie niegotowa na seks (a co robisz to już inna i bynajmniej nie moja sprawa) czego konsekwencją są takie właśnie sytuacje, jak opisana w pierwszym poście.