Zdzisia co ma futro z misia 0 Napisano Październik 7, 2010 Życie mija a ja wciąż niczyja... dramat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matthew20 Napisano Październik 7, 2010 wszystko sie zmieni z czasem na kafeterii nic nie osiagniesz bynamniej bedziesz miec metlik w glowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość face2face3 Napisano Październik 7, 2010 SPOKOJNIE, stare panny też są potrzebne. Ktoś musi sprzątać ulice i gotować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zastosuj moja metode Napisano Październik 7, 2010 moze Ci sie wyda glupia, ale u mnie zadzialala. Zaczelam codziennie powtarzac przed spaniem "wkrotce spotkam milosc mojego zycia". I wkrotce ja spotkalam, po 30 latach szarpaniny przeplatanej z samotnoscia. Powtarzaj to sobie z przekonaniem, nawet jesli srednio w to wierzysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdzisia co ma futro z misia 0 Napisano Październik 7, 2010 Gotowac moge, bo umiem, ale sprzatac ulic nie bede. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zastosuj moja metode Napisano Październik 7, 2010 no chyba że jesteś gruba, tępa lub obleśna to wtedy nawet to nie zadziała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lajza Napisano Październik 7, 2010 o jej jak ty biedna. Ja z przyjemnością przynajmniej na miesiąc oddam ci mojego męża, ponoć przystojny wysoki dobrze zbudowany z małym przebiegiem a jak się potargujesz to jeszcze dopłacę za to bym ja mogła być niczyja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdzisia co ma futro z misia 0 Napisano Październik 7, 2010 Nie chce niczyjego meza, obecnego ani bylego, spotykalam sie kilka miesiecy z mlodym rozwodnikiem i mi lgal prosto w oczy. Zrazilam sie do facetow, tylko to lozko takie wielkie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość O_lala Napisano Październik 7, 2010 zdzisia co ma futro z misia Soi spac!! Futro z misia, szoking................. jak mozna mordowac te przytulanki dla utra??;p;p;d;d;0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dragal Napisano Październik 7, 2010 następny pojebus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dragal Napisano Październik 7, 2010 jestem koniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matthew20 Napisano Październik 7, 2010 a skad jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lajza Napisano Październik 7, 2010 to zmień łóżko na mniejsze, no może łatwo mi mówić ale faceci czasami tak potrafią podnieść ciśnienie że chciałoby się być na twoim miejscu. nie martw się znajdziesz jakiegoś fajnego faceta byle nie na siłę (tylko po to żeby był) bo to bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dragal Napisano Październik 7, 2010 ze stajni, ihahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matthew20 Napisano Październik 7, 2010 oj panowie :) co wy tak dogryzacie=)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matthew20 Napisano Październik 7, 2010 jem gile z nosa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dragal Napisano Październik 7, 2010 łykam miecz ojca :* po same bile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matthew20 Napisano Październik 7, 2010 rucham psa jak sra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dragal Napisano Październik 7, 2010 gdy wstaje rano budzę się z ojcem na plecach :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dragal Napisano Październik 7, 2010 a ja z prababką na wacku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dragal Napisano Październik 7, 2010 co wiecej moj ojciec dostaje wtedy jakis drgawek i porusza sie w gore i w dol.... a na koniec toczy piane i to nie z pyska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dragal Napisano Październik 7, 2010 lubisz pogadać o gównie KOPROFAGU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dragal Napisano Październik 7, 2010 hahahahhaa ;D dostaje parkinsona dokladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dragal Napisano Październik 7, 2010 równo , równo - a w mordzie gówno ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dragal Napisano Październik 7, 2010 BĄC SOBĄ WYPNIJ DUPE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dragal Napisano Październik 7, 2010 OPIETRAŚ I OKIEŁZNAJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dragal Napisano Październik 7, 2010 http://demotywatory.pl/1034845/Kakalakacokolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dragal Napisano Październik 7, 2010 TY KOŃSKI BUZDYGANIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dragal Napisano Październik 7, 2010 POPROŚ O JESZCZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dragal Napisano Październik 7, 2010 JeDZ kilo mojemu odbyciego szlamu ! a dam ci dokladke ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach