Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olciaa226

Staramy sie o ciążę PAŹDZIERNIK 2010

Polecane posty

Mimo ze nie wyszło nam we wrześniu to teraz nadal bedziemy sie starac i bedzie lepiej. Piszcie Kochane. Wszystko przed nami. Ja staram sie z narzeczonym od pięciu miesięcy.Na razie NIC!!!Ale sie nie załamuję przed nami nowy cykl starań.

Gość mamcia juz zaraz
i co miesiac bedziesz tu zakładac nowy topik? :o moze opisz jak sie staracie konkretnie. to by mnie interesowało.

Akurat takiego topiku nie ma :) Jest wrzesniowy ale tam juz połowa zaciążonych a wiec teraz czas na staraczki pażdziernikowe. Pozdrawiam :)

Gość mamcia juz zaraz
no ale co robisz zeby zajsc?

Obliczam dni plodne,mierze temperaturę na razie nic z tego moze po prostu ma cykle bezowulacyjne... Tak wlasnie zaczelam myslec ostatnio :(

Gość mamcia juz zaraz
aha, a jakie pozycje? bardziej klasyczna z nozkami w gorze czy na pieska z wypieta pupa? maz przestał sie masturbowac? to wazne dla jakosci plemników! prosze sie nie smiac, w ciaze zachodzi sie poprzez stosunek seksualny, liczyc dni to sobie mozna, ale przeciez maz musi zapłodnic cie penisem, i to jest clue sprawy. moze opisz taki przecietny stosunek seksualny miedzy toba a mezem?

To jest akurat niewazne i bez znaczenia,ja juz mam syna tyle ze adoptowanego, chce miec teraz własne dziecko bo pjoawila sie nadzieja i dlatego pytam a ty jakies idiotyczne pytania zadajesz.

Gość mamcia juz zaraz
ja mam juz dwojke dzieci i wiem o czym mowie! jakość aktu płciowego ma kluczowe znaczenie dla zapłodnienia. wbrew pozorom, mozesz sie smiac, ale to jak aktywny jest twoj maz i jego pracie tez ma wpływ! mogłabym ci duzo podpowiedziec, ale musiałabys po krotce opisac długosc stosunku i kluczowe momenty.