Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kirku - poradźcie

Proszę o radę. Wózek TAKO JUMPER GT !!!!

Polecane posty

Gość Kirku - poradźcie

Ktoś posiada? Ma doświadczenie w prowadzeniu? Bardzo proszę o wszelkie opinie.

Gość polka8613
hmm Dziewczyny jak ja widze te Tako to pieknie wyglądają tylko zwróccie uwage na bardzo mała gondolkę....ja mam jane slalom i jest 1/2 wieksza gondola, a to wazne, bo dzieci przewaznie duze sie rodza

Gość razdwatrzyyyy
Fakt gondola jest mała ale mi wystarczyła bo i tak dziecko nie chciało już dłużej leżeć na spacerach. Poza tym wadą jest waga. Zaleta dobrze się prowadzi nawet po wyjątkowych "dziurach". Dla drugiego dziecka kupiłabym jakiś tani wózek a później fajną spacerówkę.

Gość Kirku - poradźcie
A w jakim sezonie używałaś gondoli? Chodzi mi o porę roku...

Gość razdwatrzyyyy
Urodziłam pod koniec lutego i na przełomie czerwca lipca wymieniłam już na spacerówkę. Dodam że w gondoli była możliwość "podnoszonego zagłówka" ale moje dziecko i tak nie było zadowolone z takiej opcji.

Gość Kirku - poradźcie
Super, dziękuję bardzo. Ja rodzę jakoś koniec listopada/początek grudnia i właśnie nad wielkością gondoli się zastanawiam, ale na innym forum piszą, że gondola spokojnie na 5-6 miesięcy starcza... Poza tym oparcie w spacerówce można na płasko dać, więc to duży plus jest

Gość Kirku - poradźcie
Czy ktoś jeszcze używał?

Gość ciezarowkaa25
ja kupie jumpera x i świetnie się prowadzi!!

Gość Kurka szurka
A ktoś wie czym różni się wersja GT od wersji X?

Gość anka32765
Ja mam jumpera x. jestem b zadowolona. corka urodzila sie 21 stycznia i zmienilam na spacerowke w polowie sierpnia.

Gość Kurka szurka
anka... a ile mierzyła córa przy porodzie?

Gość anka32765
61 cm teraz ma 8,5 mies i ma 74 cm. gondolka ma 70.

Gość dziewczyno.....
Ja też mam tako jumper X , fakt gondola jest strasznie mała!, kolejną wadą jest waga bo ok.15 kg + dziecko + ewentualne zakupy = ok 25 kg więc jak mieszkasz w bloku to dziękuję .....

Gość anka32765
Ale co Ci z wieeelkiej gondoli skoro jak dziecko zacznie siadac to i tak musisz zmienic na spacerowke.

Gość Kirku - poradźcie
na stronach podają wymiar gondoli - 75 cm... nie sądzę aby waga była aż taka wielka... w blokach są windy...

Kirku ja urodzilam 1 grudnia mam tako jumper gt jestem bardzo zadowolona mala jezdzila w niej do maja potem juz sama siedziala wiec wybralam spacerowke ale dla szczuplego dziecka dobrze jest do spacerowki dokupic wkladke na poczatek bardzo polecam tn wozek swietnie sie prowadzi tulko wada WAGA no ale cos musi byc

Gość razdwatrzyyyy
Tak tylko że jak rodzisz na przełomie XI/XII to musisz dziecko ubrać w ciepły kombinezon a to trochę miejsca w gondoli Ci zajmie. Ja mam tako jumper fx. Mój zrezygnował z gondoli jak miał niecałe 5 miesięcy.

Gość dziewczyno.....
Kirku - czytasz o wymiarach ,a o wadze nie przeczytałaś??? nie wszystkie bloki maja windy to raz , a dwa wózkiem będziesz się poruszała nie tylko woku domu , ale i w inne miejsca więc weź pod uwagę

Gość Kirku - poradźcie
o wadze czytałam i dlatego napisałam, że nie sądzę, aby była taka wielka.... owszem można kupić wózek z aluminiowym stelażem, ale różnica nie jest duża. Co do wielkości gondoli, dziecko zaraz po urodzeniu nie będzie miało 70 cm... więc w kombinezonie myślę, że wejdzie. Poza tym wierzę osobom, które piszą, że mają bądź miały ten wózek i ich dzieci kilka miesięcy w nich przejeździły. Spacerówka kładzie się na płasko, więc jak dzieciaczek wyrośnie to przejdzie na spacerówkę. Tyle kobiet ma ten wózek i nadal polecają, a dla mnie najważniejsze są nie tylko parametry a również możliwości. No i nie oszukujmy się... jak się nie chce wydać 2 tys. na wózek to na czymś się to odbić musi, w tym przypadku na wadze wózka. Myślę, że się zdecydowałam. Dziękuję wszystkim za Wasze "za" i "przeciw" :)