Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtftget

zazdroszczę tym laskom ze tak niwiele je cieszy

Polecane posty

Gość rtftget

stoję sobie na przystanku stoi dziewczyna w mini wytapetowana i kurtka z czegos skoropodobnego krociotka buty szpilki...i dumnie stoj cala sie trzesac z zimna.Ledwo chodzi bo widac buty ja uwieaja i nerwowo patrzy na rozklad jazdy... zenada...ta laska mimo wszystko czuje sie dowartosciowana bo w jej mniemaniu ladnie ubrana.DLa mnie widok byl zalosny...Ja szczesliwabylambym gdybym mogla jechac sobie audi A4 wtedy dobrze wyg;ladalabym w tych ciuchach i nie trzesla sie na przystanku jak zalosna kretynka. dlatego ja nigdy nie bede szczesliwa bo mam takie anie inne potrzeby i nic mnie nie cieszy

Gość rozumiem twoj ból

Gość jak to nigdy
to audii A4 jest jakimś celem nie do osiągnięcia? Piszesz jakbyś co najmniej marzyla o kupnie wieżowca na Manhattanie...

Gość A ja byłabym szczęśliwa
gdyby takich tłuków jak Ty było mniej na świecie.Zalecam dogłębną analizę podręcznika z języka polskiego.

Gość mammmma mia
kazdego cieszy co innego, bo kazdy jest inny. Dla Ciebie audi to szczyt marzen..... bo ja wiem?? to tylko samochod

WWez najpierw popatrz na siebie! pozniej zacznij oceniac! a najlepiej nei oceniaj! Twoj topick to zenada!

Gość agniechachachaaa
sa skad ta pewnos ze ta dziewczyna z przystanku jest szczesliwa?? czy ty jak jestes nieszczesliwa to chodzisz z nadeta mina?? znam wiele osob ktore nie sa szczesliwe ale po nich tego nie widac.