Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakochany_84

Odzyskać Ex Po 5 latach Związku??

Polecane posty

Witajcie. Jakiś czas temu rozeszłem się z dziewczyną po wspaniałych 5 latach. Powodem była głupia kłótnia o drobnostke, w ostatnim roku dochodziło do podobnych zwad. Z Ex nie mam żadnego kontaktu, nie odbiera moich telefonów nie odpisuje na smsy. Pare dni już się nie oddzywam żeby nie być zbyt natrętnym... Próbuje jakoś żyć inaczej.. ale nie potrafie.. Spotkałem wczoraj dziewczyne z którą byłem kiedyś 2 lata w związku... Chwile porozmawialiśmy... dała mi do zrozumienia że chciała by do mnie wrócić... ale ja nie potrafie się otworzyć do nikogo bardziej niż kolega koleżanka... Patrzyłem na nią ale widziałem nie ją lecz moją Ex... Jak zadziałać żeby odzyskać swoją miłość życia i więcej nie popełniać głupich błędów???

Gość kłótnia o drobnostkę
a ona nie odbiera tel. od Ciebie? to albo to nie była taka drobnostka jak myślisz albo był to pretekst do zerwania z Tobą.

Wszystkiemu są winne nasilające się kłótnie... ostatnio to naprawde była drobnostka... nie chce zeby tak było i nie wiem jak sie starać.... Tak moich telefonów nie odbiera

Czasem lepiej nie wracac do przeszlosci, zwiazek sie zakonczyl i trzeba sie z tym pogodzic i zyc dalej - takie moje zdanie. Poboli, poboli ale w koncu przestanie a Ty znajdziesz sobie kolejna milosc.