Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aenija

Stare dobre malzenstwo - czy ktos slucha tej muzyki?

Polecane posty

Gość Aenija

Od jakiegos czasu slucham sobie utworow tego zespolu i jestem nim zafascynowana. Niestety mam tylko kilka utworow, reszte na youtube :( Nie wiem skad moge sciagnac ta muzyke. Jesli ktos ma to bylabym wdzieczna za pomoc.

Słuchałam SDMu w czasach mojego romantycznego przejscia z dziecinstwa i nastoletniość. Dzisiaj, mogę czytać wiersze i Stachury i Ziemianina ale szczerze - muzyczna mnie wkurwia :) 4 nad ranem...moze sen przyjdzie...moze mnie odwiedzisz :D

Gość Aenija
W takim razie musialabym kupic chyba kilka plyt. Bo z tego co wiem nagrali sporo.

słucha, słucha :) mam wszystkie płyty SDM, może bez skladanek niektórych na koncertach też bywam - niezapomniana atmosfeta, chociaz nei lubię stadnych zachowań, to wspólne śpiewanie Madame przez kilkaset osób (a może kilka tys. nie wiem), robi wrażenie :) a co do ściągania - sa tam, gdzie i filmy, ale ja się tym nie zajmuję, więc nic nie wiem, nic nie widziałam, nic nie słyszałam ;)

Gość Aenija
A czy ma ktos " U studni"? Bo mam wersje koncertowa i kiepska jakosc.

zainstaluj aresa..ja tam udostepniam kilkascie utorow sdm..ale lepiej kupic plytke..nawet jedna z nich..ja polecam te starsze:-)

Gość Aenija
Chyba zakupie wszystkie plyty, jakie od poczatku nagrali. Wydatek bedzie niemaly, ale przyjemnosc sluchania bezcenna :)

Gość Aenija
Ja mam kilka ulubionych. Oczywiscie z tych, ktore znam.Jeszcze trudno mi sie wypowiadac. Nie wiem jak oni to robia, ale nawet smutne piosenki budza do zycia i dodaja energii.