Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Desire23

Co na rocznice slubu?

Polecane posty

Potrzebuje pomocy. Niedługo mamy z mężem 4 lata po ślubie. Chciałabym mu coś dać, ale nie bardzo wiem co. Nie chce znowu kupować kosmetyków. Romantyczna kolacja tez odpada bo mamy w domu dzieci. Czym go zaskoczyć? Czekam na rady:))

fantastyczne malzenstwo skoro po 4 latach nie wiesz co by ucieszylo Twojego meza

Wiem ze ucieszyłaby go książka, ale on zawsze mówi ze książki woli kupować sobie sam. I nie pisz mi o tym jakie jest moje małżeństwo bo co możesz wiedzieć:))

Gość wódz dzielnych małp
niestety, szanowna przedmówczyni (chyba nie pomyliłem płci) ma rację co ty o nim wiesz?

Gość wódz dzielnych małp
a wiesz dlaczego woli kupować sobie sam? bo ty nie masz pojęcia o tym co go interesuje

Jak to, co ja wiem o moim mężu? Wiem wszystko o czym mi mówi. Nie o tym jest temat. Pytam co mogłoby ucieszyć faceta.

Akurat to wiem doskonale. Moj mąż uwielbia biografie i książki historyczne a najbardziej o czasach II wojny światowej, ale to chyba nie pasuje na romantyczny prezent?

wydaje Ci sie ze uzytkownicy kafe beda wiedziec lepiej co powinnas dac mezowi? dorosnij

To wy powinniscie dorosnac. Zakladacie tematy o pierdolach a jak pytam z ciekawosci co inne kobiety daja swoim facetom to wielkie halo....

Gość Karina37
Witaj, polecam kalendarz, ja swojemu zrobiłam (oczywiście w drukarni - fotografa) taki na biurko, stojący z tym, że każda kartka to był tydzień i w taki sposób w kalendarzu było 56 zdjęć, wybrałam zdjecia których dawno nie widział i powypisywałam ważne w naszym zyciu daty oraz teksty typu: powiedziec zonie że ją kocham itp. był zachwycony

... a jak pytam z ciekawosci co inne kobiety daja swoim facetom to wielkie halo.... No właśnie! A powinnaś pytać facetów co chcieliby dostać.

jak pytam z ciekawosci co inne kobiety daja swoim facetom to wielkie halo...." - zapytalas co masz dac swojemu mezowi. jak juz napisalam - grow up

czisaz mój mąż nigdy mi nie mówi dokładnie czego by chciał bo wie ze to dostanie, a szkoda mu kasy.