Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maskotka999

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość maskotka999

WItam wszystkie kobietki! Mam pewien problem, dlatego chcialabym zasięgnąć Waszych opini. Stosuje tabletki Yaz juz 4 miesiąc. W pierwszym miesiacu przyjmowania wystepowaly plamienia środcykliczne.Potem wsyztsko sie unormowalo. Tabletki przyjmowalam w miare regularnie, lub z 3-4godzinnym opóźnieniem. W zeszlym miesiacu współżylam z facetem, skończyl we mnie, po kilku dniach od stosunku normalnie jak zawsze dostalam okres. Teraz w pazdzierniku,(od tamtego czasu nie współżyłam) na tydzień przed okresem, wytąpiło u mnie dwudniowe plamienie. Zdarzylo się, ze 2 razy wymiotowalam jakies 4-5 godz od przyjecia tabletki, ale nie wzielam kolejnej po wymiotach. Plamienia zawsze mialam w polowie cyklu, a nie na tydzien przed okresem.Mam tkliwość piersi, boli mnie czasem podbrzusze, czuje lekkie "napompowanie " w dole brzucha.Objawy typowe jak przed @, ale zaniepokoilo mnie zasinienie warg sromowych. Czy jest prawdopodobienstwo ciąży? Naczytalam sie już tyle, ze pomalu fiksuje, a wizyte u gina mam dopiero za tydzien. Bardzo prosze o odpowiedzi.pozdrawiam

Gość bassy
nie jestes ;) tabletki dzialaly juz wtedy, nawet z kiilkugodzinnym opznieniem, od takiego czsu uzywania tabletek nie masz dni plodnych wiec nie mozesz zajsc w ciaze

Gość bassy
tabletka wchlania sie jakies 4 godz, w sumie wypadaloby zasiegnac porady lekarza czy jej nie zwrocilas.

Gość masiuńka
Na bank nie jesteś w ciąży, ale pójść do gina nie zaszkodzi oczywiście :) a tabsy wchłaniają się też w zależności co danego dnia jadłaś - jak tłuste i ciężkostrawne to dłużej.