Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 2latka

Operacja pochwy po porodzie

Polecane posty

Gość dfzvdf
jak to ciasna? po porodzie za ciasna?

Gość hahah jasne..
po porodzie naturalnym za ciasna :D ale żałosna jesteś i kłamiesz nawet się nie przyznasz, nie okłamuj siebie,zejdź na ziemię a jak nie chcesz to spytaj męża :D najlepiej po drinku żeby bł szczery do bólu. Ja też nie zdecyduję się na naturalny, chcę mieć normalną cipkę a nie zniekształconą z wielką dziurą :o

Gość hahah jasne..
to powinno być zabronione żeby ktoś do pochwy kobiecie łapy wciskał :o ale kto co lubi....

nie no masakra :D co do tego że po porodzie sn po 2 godzinach jest się sprawnym to prawda wiem po sobie zdecydowanie wcześniej już byłam sprawna i chciałam iść pod prysznic ale te 2 godziny to musowo trzeba leżeć a co do tego że pochwa po porodzie może być węższa to się zgadzam mnie tak ładnie lekarz zaszył po pierwszym dziecku że pierwszy sex myślałam że umrę :/ rozdziewiczanie mnie nie bolało nic a nic a sex po porodzie to masakra jakaś była na początku tak wąsko było :) a co do chłopów to oni zawsze znajdą sobie jakieś wytłumaczenie swoich skoków w bok i tyle :)

jestem 6 tyg. po porodzie ( z nacięciem) i kilka dnia temu kochałam się z mężem po raz pierwszy i dół - prawie nic nie czułam, a przed ciążą byłam "ciasna". Do tego dochodzi nietrzymanie moczu. Zaczęłam ćwiczyć mięśnie Kegla, ale nie wiem czy to coś da i kiedy. Nie wspomnę o piersiach - flaczki, brzuch - flaczek. Nie sądziłam, ze ciąża i poród tak zniszczą mi ciało :(((

Gość zaraz cię zwyzywają
matko polki za to że śmiesz mówić o swojej pochwie i brzuchu skoro masz dziecko to nie masz prawa dobrze wyglądać! Luźna pochwa czy puszczające zwieracza to nic skoro masz dziecko, tym samym jesteś egoistką że myślisz o seksie, przecież nie jest najwazniejszy, no a męża też masz zaklepanego więc po co ci ładna figura?:p Bądź jak większość matek z kafeterii- gruba i zapuszczona :D