Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiu bździu w głowie

włoski do usunięcia natychmiast

Polecane posty

Gość fiu bździu w głowie

Pytanie do kobiet, usuwacie włoski na twarzy? mam jasną cerę, jasne włosy, niestety wkurzają mnie takie włoski na brodzie, na ustami też, one są baaardzo jasne ale w pewnych światłach widoczne. Boję się je skubać, później będą czarne rosły:( Używacie może jakiś plasterków, czy coś?

od skubania nie rosną, bo wyrywasz je tak samo jak np woskiem wtedy :O:O:O:O :O cóż za brak elementarnej wiedzy :O

Gość rtythy
a kto ci sie bedzie tam gapił??? :O pierwszy raz widze blondynke z takim problemem :O jak chcesz sie tam golic to odrazu wygol całą morde, bo takie wsłoski masz na policzkach i czole :O

Gość fiu bździu w głowie
a jak skubiesz brwi to nie odrastają Ci? bo mi odrastają, chyba jakaś dziwna jestem, tak samo jak golę nogi:D rtythy - te włoski nie są bardzo ale jednak troszkę widoczne i tak, przeszkadzają mi, jak pada światło pod pewnym kątem, też je widać po prostu pytam Was, jak wy sobie z tym radzicie ale tak, żebym za kilka lat wąsów nie miała:D bo nie wierzę, że jedyna mam z tym problem

Gość kjhkjh
ja mam ten sam problem, o tyle ze jak zaczelam depilowac kremem to pozniej odrastaly jeszcze ciemniejsze i wiecej, zaczelam wiec wyrywac i widze mala poprawe, wloski rosna wolniej, i jest ich troszke mniej, nad gorna warga nadal uzywam kremu, nie wyobrazam sobie tam wyrywania brrr..a i dodam ze tez jestem blondynka...

ale nie rosną jak od golenia :O:O tyś taka głupia czy udajesz?????? identycznie by ci odrastały te brwi, gdybyś je woskiem traktowała, jedynie pewnie to można się bawić w laser, a i nie zawsze nie u kazdego to działa :O

Gość fiu bździu w głowie
sillyofme - a Ty okresu dzisiaj dostałaś, że taka wredna jesteś?:D kto pyta, nie błądzi - więc pytam, wolę się upewnić. Wiem, że przy skubaniu nie odrastają tak, jak przy goleniu ale to jest jednak twarz a nie nogi - tutaj ryzyko jest dużo większe, nie chcę wyglądać jak kaszalot i potem golić się, więc szukam możliwie jak najlepszego środka. kjhkjh - ja myślałam o czymś takim http://allegro.pl/s-hansen-brush-on-krem-do-usuwania-wloskow-twarz-i1257281818.html

Gość fiu bździu w głowie
dziewczyny, please poradzcie coś dobrego