Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulcia1985_13

Brązowe plamienie, ciągle podwyższona temperatura, ciąża?

Polecane posty

Witam Was, Jestem tutaj nowa i mam pytanie do Was dziewczyny. Otoż staramy sie z mezem o dziecko, kochalismy sie podczas owulacji(robilam testy owulacyjne), mam regularne miesiaczki i dwa dni przed spodziewana @ dostalam lekkich brazowych plamien ktore trwaly 5 dni, dalej mam podwyzszona temperatura 37,4. NIe wiem co o tym myslec, czy moge byc w ciazy? Robilam test kilka dni temu ale byl negatywny z tym ze przy pierwszym dziecku test wyszedl pozytywny dopiero po prawie 2 tygodniach od spodziewanej miesiaczki. Prosze poradzcie co to moze oznaczac

Gość kjhkjh
moze byc ciaza, lub problemy z prgesteronem

a temperatura gdzie mierzona ? jeśli pod pachą to się nią nie ma co sugerować. Podwyższona temp musi się utrzymywać co najmniej 18 dni od owulacji wtedy można mówić o ciązy. Jesli się nie obserwujesz nie stwierdzisz tego... Co do plamień mogą wskazywać na ciążę ale nie muszą. Wybierz się na badanie krwi a wszystko będzie jasne.

Temperatura mierzona rano w pochwie. Zawsze miałam regularne cykle, co 28 dni. Do tego bardzo obfite. Nie wiem co robic, chyba bede musiała wyskoczyc po kolejny test

Gość miałam identycznie
tez plamienia przed miesiączką iciągle wysoka temp. Nie wierzyłam , ze jestem w ciąży aż do momentu testu-robionego tydzien po terminie misiaczki. Te plamienia mnie zmyliły mimo, że temp ewidentnie wskazywała na ciąże.

Ale mi termin okresu juz minal, mialam zamiast tego brazowe lekkie plamienia i po tym temperatura jest wciąż podwyższona. Dzis mam 32 dzien cykle gdzie zawsze sa to 28 dniowe cykle i obfite @.

Gość miałam identycznie
u mnie też tak było, że w dniu @ mialam palmienia i myślałam, że poprostu cykl mi się wydłuzył, bo miewałam od 29 do 32 dc. Jesli nie jest to temp podwyzszona przez chorobe to wg mnie przez ciąże :)

Gość miałam identycznie
a i dodam, że długo mialm te plamienia, gin mi zapisał luteine na te plamienia

Gość miałam identycznie
luteina pomogla dzis jestem w 10 tyg ciązy

Boże aby i u mnie było tak samo, byłabym taka szczęśliwa, mam juz 8 miesiecznego cudownego synka i chcemy z mezem juz kolejnego dzidziusia. Trzymajcie kciuki zeby sie udalo. Boje sie jednak ze jeszcze moze byc za wczesnie na test w moim przypadku bo w przypadku mojego pierwszego dziecka test wyszedł pozytywny dopiero po 2 tygodniach po spodziewanej @.

Gość masz niespelna roczne dziecko
i już chcesz nastepne? zgłupiałaś chyba!

Bardzo chcemy kolejnego dzidziusia! Dla mnie to sama radość! Pocieszylas mnie troche! Mam nadzieje ze u Ciebie ciaza przebiegnie bez zadnych komplikacji i dzieciaczek urodzi sie silny i zdrowy czego Ci z calego serca zycze i GRATULUJE CIAZY!

i nie zgłupiałam!!! Przeciez nie rodze teraz a zaczynam sie starac o dziecko!! Wiec najwczesniej z mozliwych opcji urodzilabym w czerwcu a moj synek mialby wtedy rok i 5 miesiecy wiec to jest chyba normalna roznica wieku. Pozdrawiam

Gość miałam identycznie
ulcia- ignoruj takie wpisy, to Twoje życie i nikomu nic do tego. Ja też bardzo chciałam , by była minimalna różnica wieku ale nie wyszło. U nas różnica będzie 4 latka