Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria_paria

co robic z tym uczuciem?!

Polecane posty

Gość maria_paria

szukam romansu, nie wiem co we mnie wstapilo.

Gość maria_paria
mam 29 lat,jestem w zwiazku. To straszne, nie wiem co robic...

Gość maria_paria
i poznalam i nie poznalam, chodzi o to ze jestem chętna na romans i to mnie przeraza. To jest cholernie nie fair ,nigdy o to bym się nie podejrzewała,ale coś we mnie pękło ze szukam czegos w obcych mezczyznach

Gość a w Twoim zwiazku jest ok?

Gość a w Twoim zwiazku jest ok?
zwykle swedzenie...-dobre:P

dobra wycofuje caly czas czytalam "co robic z tym uczniem" :D chyba znowu przedawkowalam rutinoscorbin Autorko jestes mezatką?

Gość maria_paria
jest dobrze, nie ma zadnego napiecia. ale brakuje czegos...hmmm moze i nie,ale to raczejz wazajemnoscia...wiem wiem zaraz bedziecie pisac ze musimy urozmaicic nasze zycie, ale to nie o to chodzi , nie chce go urozmaicac, chce poczuc inne emocje. Strasznie dziecinnie to brzmi wiem, chcę zeby mi ktos to rzeczowo wyjasnil, skad sie biora takie glupie mysli chcęć do romansu itd, i jak temu"zapobiec"

jest dobrze, nie ma zadnego napiecia. ale brakuje czegos...hmmm moze i nie,ale to raczejz wazajemnoscia...wiem wiem zaraz bedziecie pisac ze musimy urozmaicic nasze zycie" - proponuje urozmaicic je rozstaniem

to chyba jednak nie byl rutinoscorbin, pozdrow dawida" - moge jedynie zrobic gwiazde na potwierdzenie poczytalnosci

chcę zeby mi ktos to rzeczowo wyjasnil, skad sie biora takie glupie mysli chcęć do romansu itd, i jak temu"zapobiec" najbardziej rzeczowo wyjaśni ci to wibrator!

Zapobiec się nie da, każdy chyba będący w stałym związku myśli czasem jakby to było z kimś innym. Piszesz o poczuciu innych emocji, ok... ale co dalej? Pomyśl o tym co was łączy i pamiętaj, że nikt nie jest idealny i w kolejnym związku tez może czegoś brakować... Jeśli dalej Ci brakuje tego „czegoś czego nie nazywasz, poszukaj kogoś innego kto wypełni brakujący element układanki. Jeśli chodzi o romans, unikaj jak ognia, lepiej zakończ związek wcześniej, jeśli nie widzisz dla niego przyszłości.

no prosze, nowe slowo na zenski organ plciowy - ukladanka" hahahha puzzle nabieraja nowego znaczenia