Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria_paria

co robic z tym uczuciem?!

Polecane posty

Gość a w Twoim zwiazku jest ok?
zawsze szczery dlaczego sie smiejesz z autorki? przeciez z jej punktu widzenia to powazny problem, to ze my wiemy ze jest inaczej nie znaczy wszysyc wiedza... no badz czlowiekiem czasami

Gość maria_paria
masz racje moooonia lepiej zakonczyc zwiazek niz byc swinia i krecic cos na boku

Gość a w Twoim zwiazku jest ok?
ja myślę , że Ich obojga tak naprawdę. ok, ja musze uciekać. Życzę autorce szczęścia w tym albo w przyszłym związku. Pozdr:)

Idąc dalej Twoim tropem, każdy rozmawiający z gejem, jest gejem... itd. Rozumiem, że Ty rozmawiasz tylko z ludźmi ze swojej „kasty (jaka ona jest, to już ciężko powiedzieć). Śmieszny z Ciebie człowiek.

Rozumiem, że Ty rozmawiasz tylko z ludźmi ze swojej „kasty (jaka ona jest, to już ciężko powiedzieć). Śmieszny z Ciebie człowiek. ZS chyba bedziesz musial zablokowac profil na Naszej Kascie

Ok, przyjmuje do widomości, dodam tylko, że nie chcę rozumieć takich ludzi jak Ty.

Może teraz będzie Ci łatwiej zaakceptować ten fakt: nie potrafię zrozumieć osób agresywnych, złośliwych i zarozumiałych

Twoje problemy z samym sobą, znacznie przerastają moje problemy z akceptacją " -Monia marnujesz talent, powinnas projektowac funny T-shirts :)

kto ocenia te licytację? czizas? a co tu oceniac Lusia? ZS po prostu nie rozumie i tyle :D