Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bassy

opóźnienie w braniu tabletek a ciąża? pomocy!

Polecane posty

Gość bassy

Zaczęłam brać tabletki (yasmine) w 3-4 dniu cyklu miesiączkowego (powinnam zacząc brać z pierwszym dniem okresu ale spóżniłąm się do ginekologa a on uznał, że mogę zacząć brać w trakcie) po 3,4 dniach brania tabletek uprawiałam seks bez zabezpieczenia (stosunek przerywany) partner doszedł na zewnątrz i według niego nic nie zostało w środku. Czy jest możliwe żebym była w ciąży? Czy tabletki już działały? Jutro robie test ktory wykrywa juz 6 dniowa ciaze....

Gość bassy
wiem, ze powinnam uzywac wtedy jeszcze przez 7 dni innego zabezpieczenia : prezerwatywy. tak wiem, glupota teraz fiksuje. ale w srode wzielam pierwsza tabletke, w czwartek jeszcze krwawilam, kochalismy sie w piatek i w sobote (czyli po 3 i 4 tabletce i 1 i 2 dni po plamieniu) nie doszedl we mnie, wiec mam dalej fiskowac?

Gość dvzxvc
oczywiście, że możesz zajść w ciążę

Gość sama sobie odpowiedziałaś

Gość Starlight23
To ja też mam pytanie. Aktualnie kończę trzecie opakowanie Teenia. Ciągle zapominam o tabletkach, ale z reguły przypominam sobie do 1godzin. Mimo to, nie mam 100% pewności, że którejś nie pominelam. Jakie ryzyko ciąży?

Gość Starlight23
*12 godzin

Gość gość
do 12 jednorazowo, ale nie ze codziennie się spóźniasz. Ustaw piguly przy szczoteczce do zębów, albo herbacie - w miejscu do którego zaglądasz codziennie. Piguly masz brać a stalej porze, a nie raz w poludnie, a raz przed północą

Gość gość
Chcesz się ****** to myśl o tabsach.