Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemam Juz Siły

Mój mąż mnie ciągle kontroluję - mam już dość

Polecane posty

Gość niemam Juz Siły

Witam, to chyba dla niego jest już obsesją - ostatnio zauważyłam ,że ''bawi'' się moim telefonem -czytał smsy ,sprawdzał połączenia - to akurat najmniejszy problem , nie mam nic do ukrycia najgorsze jest to ,że w ciągu dnia wydzwania ,gdy się spoźnię godzinę ,dwie , bo akurat pójdę z kims na miasto po pracy , albo sama na spacer Doszło do tego ,że muszę tłumaczyć się z każdej minuty ,która spedzam bez niego, z każdej złotówki ,którą wydam (to akurat moje pieniądze ,ale wole tłumaczenie niż awantury) , tak naprawdę nie mogę z nikim wyjechać na dłużej - bo on musi ze mną ! :o Jakieś rady? Tylko nie mówcie widziały gały co brały - brały normalnego faceta, który zmienił się przez ten rok... Mam 30 lat, on 34 - a czuję się jak z 16 letnim dzieckiem...

Gość dfdddddddddddddd
musisz dawac powody skoro tak robi. Nic nie ma bez przyczyny i zamiast plakac na forum pogadaj z nim.

Gość porzadnie opierdolic
i spokój

zamien wszystkie "musze" na "chce" a "nie moge" na "nie chce" to ten tekst nabierze realizmu

albo chorobliwe albo celowo chce Ci zatruc zycie. Choc to drugie tez ociera sie o chorobe. Niech sie leczy bo zniszczy Wam zycie.

Gość lubie pociągi
skąd wiecie, że znow prowo ?:D tez chce sie nauczyc to rozpoznawac :)

Tak. Jakieś rady. Tylko czy Ty je przyjmiesz? Dlaczego pozwalsz na to, żeby on Cię kontrolował? Bo jest awantura? POMIMO awantury nie pozwalaj. Postaw sie kobieto, broń się! Krzyknij na niego jak trzeba. jest tak jak ktoś napisał, porządnie meża zjechać i będzie spokój.

Gość lubie pociągi
zawsze szczery - jak nie kwestia chcenia to czego ? :)

hahahha-wiedzialam ZS , ze bylbys chory, gdybys powstrzymal sie przed zlosliwoscia. Milego dnia Zlosliwcze.

Gość lubie pociągi
ZS - pisz ;) mnie już nic nie zadziwi :D

Gość niemam Juz Siły
daje sie tak traktowac ,bo tu lubie ,czuje ze facet ma nademna kontrole . Jest prawidziwym mężczyzna

Gość niemam Juz Siły
jak zwykle nikt nie ma nic do powiedzenia

Gość niemam Juz Siły
nie mam już siły :( też chce mieć temat na 100 stron :o

generalnie u nas jest taka zasada,ze jesli wiesz,ze przyjdziesz pozniej,to sam piszesz,ze zostajesz tu i tu i wrocisz kolo tej lub tej,bo przeciez ta druga osoba sie martwi.tyle sie teraz slyszy o wypadkach,porwaniach itd. wiadomo,ze z reguly ma sie jakies ustalone pory w domu na obiad,kolacje,czy cokolwiek i jesli wiem,ze do tej pory nie wyrobie,to pisze,zeby sie nie martwil. ale rozumiem,ze u ciebie jest tak,ze jesli jecie o 17,a konczysz prace o 15,to on juz o 16 dzwoni gdzie jestes?wtedy rowniez uwazam to za przesade.moze po prostu nie tlumacz sie.normalnie powiedz,ze to malo wazne i nie jego sprawa.

Gość akukaraczzzaa
Ona już się przyznała ,że to prowo -zobacz wyżej :)

Gość kot13
jeśli to nie jest prowokacja to co autorko piszesz składa się na tzw zespół Otella

"napisalbym pomysl ale to absurdalne " ja się nie poznałam na prowokacji, bo zrobiłam tylko speedy scan, więc zapomnę, ze widziałam :-)