Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiol75

DLACZEGO faceci odmawiają?????

Polecane posty

Cześć Cichy. :) Lubię podstępy. :) Ale takie podstępne. :)

Z nutką negatywizmu? Raczej tak się starałam wczuć w sytuację i dociec zaocznie i za Ciebie, dlaczego on już nie chce.

Gość Basiol75
Myślałam, że dostanę jakąś odpowiedź od mężczyzn, ciekawi mnie jak oni to widzą jak się zachowują gdy podoba im się kobieta a za bardzo nie mogą nic zdziałać?

Ten jest straszliwie podstępny, bo jak gdyby nigdy nic zaczyna się od "dlaczego ci faceci są tacy niedomyślni" (normalnie idylla) i raptem "Brum, masz uraz do facetów?"

Cześć Normalny. Autorko mnie to się wydaje, że to raczej Ty nie możesz nic zdziałać. facet powiedział "stop".

Cichy - sądzisz, że ten temat to tylko przykrywka do tego, żeby wyłudzić mój numer telefonu?

Gość Basiol75
I co już nigdy i nic nie będzie????

A kto mówi, że nie macie prawa? Macie prawo zachować milczenie, bo cokolwiek powiecie może zostać użyte przeciwko Wam. :D

Gość o bosz i luski nie ma
a tu cichobab jest

Basiol - a powiedz skąd ja mam wiedzieć czy już nigdy nic nie będzie? Toż ja Cie nie znam a obiektu twoich westchnień to nawet na oczy nie widziałam. Podaj namiary na niego, to wypytam go, co piszczy w trawie.

Gość Basiol75
Słuchajcie! jego "odmowę" odbieram jako formę obrony przed tym co on czuje na mój widok, no wiecie typu chciałbym ale się boję lub nie mogę

Słuchajcie! jego "odmowę" odbieram jako formę obrony przed tym co on czuje na mój widok, no wiecie typu chciałbym ale się boję lub nie mogę zakladam, ze jak ci powie spierd..j to odbierzesz to jako ukryta zachete do spedzenia upojnej nocy

Gość Basiol75
Zaprosiłabym ale boję się że odmówi...

skoro nie mogę to nie mogę. Ale z kolei z tym chciałbym ale się boję, to raczej więcej odwagi wymagało żeby Ci powiedzieć, że masz tego więcej nie robić, więc nie naginaj

Ale z kolei z tym chciałbym ale się boję, to raczej więcej odwagi wymagało żeby Ci powiedzieć, że masz tego więcej nie robić, więc nie naginaj Ale tego to nie rozumiem.

ja dałabym sobie na wstrzymanie,jakby chciał coś zrobić to by zrobił

Jeśli odmówi, będziesz miała wyjaśnioną sytuację niezly zart kobieta moze byc bita, zdradzana i wciaz nie byc pewna czy ja kocha czy nie kocha

Gość Basiol75
Czy faceci mają problemy z rozumieniem kobiet czy co, wysyłasz takiemu zdawałoby się czytelne sygnały a taka niemota nic nie kapuje...