Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiol75

DLACZEGO faceci odmawiają?????

Polecane posty

basiol ma racje, moze koles to niemota. mam rade - wejdz do jego pokoju, rozbierz sie ( zostajac w bialych kozaczkach ) i zaproponuj, ze wejdziesz pod biurko i pomozesz mu szukac spinacza. jesli i na taka drobna aluzje nie zareguje oznaczac to bedzie, ze moze faktycznie nie do konca jest przekonany czy sie spotkac

Gość zomek
Oto problem niepojety !!! Kobiety moga odmawiac kiedy chca. to przeciez oczywiste. Za to jak facet nie ma ochoty na lalę - w glowie sie to nikomu nie miesci. Nikomu plci zenskiej oczywiscie.

brum Ale z kolei z tym chciałbym ale się boję, to raczej więcej odwagi wymagało żeby Ci powiedzieć, że masz tego więcej nie robić, więc nie naginaj Ale tego to nie rozumiem. Brum- autorka stwierdziła, że chłopak zabronił się całować bo boi się, że coś mogłoby być z tego, a mi z kolei chodziło o to, że spławienie jej wymagało więcej odwagi niż ciągnięcie dalej tego niby- flirtu. Gdyby był tchórzliwy i bał się z nią być to tym bardziej bałby się jej powiedzieć, że ma go więcej nie całować, bo wygłoszenie czegoś takiego dla nieśmiałego osobnika wymaga odwagi. Ufffff mam nadzieję, że teraz jasno się wyraziłam

Wciągnęłam się na poważnie w myślenie dlaczego faceci odmawiają.

Gość Basiol75
Nie bardzo mogę wejść na jego biurko bo niestety nie pracuje sam w tymże pokoju

Gość zomek
Czy Basiol nie moze pojac zeby sie od faceta odczepic ? Chce uslyszec "spieprzaj" ?

zomek uwierz ,że niektóre kobiety doskonale rozumieją kiedy facet nie ma ochoty

Normalny ale Ty wiesz, że ja nie używam białych kozaczków. :D

Gość Basiol75
Tak zwyczajnie nie jestem w jego typie?Szczerze to nie jestem jaką ostatnia ofiarą losu żeby nie było na czym oka zawiesić

nik mee miał niby brzmieć mi ,ale podejrzewam ,że brzmi jak koza haha

to nie kwestia bycia "ofiara losu" ........ nie zdazalo ci sie splawic faceta mimo, ze nie byl "ofiara losu" tylko po prostu "nie pasowal" ? albo zachodzily inne przeslanki wykluczajace cos wiecej ?

Gość Basiol75
Pocałować a dać buzi w policzek to chyba różnica co???

Gość Basiol75
A ja mam różnicę bo pocałować kogoś to mogę w usta a buziaka to dac w policzek.Jest różnica i ja wam to mówię co innego się czuje i ON się tego boi że coś by mogło między nami wyniknąć

Gość załamka totalna5
Faceci odmawiają z takich samych powodów co kobiety - bo nie mają ochoty i może chcą poważnego związku lub się zakochać ! Co ty myślisz, że jesteś jakaś miss wenezueli, że facet ma robić co chcesz? Może kocha inną. Oczywiście na to kobieta (zwłaszcza po 30) nie wpadnie bo większości tylko o sex chodzi i dobrą zabawę.

Oczywiście na to kobieta (zwłaszcza po 30) nie wpadnie bo większości tylko o sex chodzi i dobrą zabawę. A ty skąd posiadłeś taką wiedzę specjalistyczną?

Gość Basiol75
Nie boję sie wprawdzie staram się być dyskretna nie afiszuję się ze on mi sie podoba ale on ma tak niesamowite oczy ze nie mogę przestac o nim myslec i tak ja bym chciała zeby cos z tego bylo

Gość załamka totalna5
Swoją drogą, jeśli facet piętrzy problemy by się umówić i sam nie wychodzi z inicjatywą to marne szanse by był zauroczony. Taka niestety prawda a kobiety się łudzą i tłumaczą sobie, że mężczyzna to z marsa przyleciał albo to teraz kobiety mają zdobywać a on będzie niczym panienka z okienka. Potem się dziwią, że tyle walczyły, wszystko dawały a on je rzucił dla innej, w której się zakochał. Do głowy im nie przyjdzie, że mogą mu się podobać ale nic więcej. Jeśli facet chce, to nawet jeśli będzie bardzo nieśmiały, zbierze w sobie odwagę i będzie cierpliwie zdobywał damę swego serca.

Gość Basiol75
Nia afiszuje sie w sensie nie robie tego publicznie zawsze staralam sie wykorzystac moment sam na sam

damę swojego serca oczywiście przed 30stką zapomniałeś dodać,bo my po 30 wg Twojej teorii to tylko bawić się chcemy i seksić,amen